Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Sonys nye nettbrett holder ikke vann

Det er bare få uker siden at Sony presenterte det nye Android-baserte Xperia Tablet S. Men nå opplever teknologigiganten problemer med nettbrettet. Det er nemlig ikke vanntett.

Skrevet av / 08.10.12 - 11:30
Sonys nye nettbrett holder ikke vann

Og det skulle ellers være et av dette nettbrettets mange fortrinn. Ved lanseringen i slutten av august ble det gjort et poeng ut av at Xperia Tablet S kunne tåle å bli vått, selv om Sony imidlertid understrekte at det ikke tåler å komme under vann. Det skulle kunne klare vannsprøyt som regn, verken mer eller mindre.

Les også: Tett på Sony Xperia Tablet S

Men nå later det altså til, at selv vannsprøyt er for mye for det nye nettbrettet. På grunn av en produksjonsfeil – nemlig mellomrommet mellom skjerm og ramme – trenger vannet seg likevel inn til elektronikken, og derfor har Sony stanset alle forsendelser fra Asia av Xperia Tablet S, inntil de har skaffet seg overblikk over situasjonen – herunder hvilke serienumre som kan være berørt av feilen. Det er ennå ikke sikkert, om nettbrett solgt på det norske markedet er blant de berørte enhetene.

Har man allerede kjøpt en av de defekte nettbrettmodellene, lover Sony at man kan få reparert feilen. Det skal inntil videre dreie seg om ca 100.000 enheter.

Sonys kundestøtteside kan du lese mer om problemene med Sony Xperia Tablet S.

Kilde: Reuters

sony.no

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tracker for Google Find My-nettverket

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Lyd & Bilde
Scroll to Top