Search
Generic filters

Sonys nye nettbrett holder ikke vann

Det er bare få uker siden at Sony presenterte det nye Android-baserte Xperia Tablet S. Men nå opplever teknologigiganten problemer med nettbrettet. Det er nemlig ikke vanntett.

Og det skulle ellers være et av dette nettbrettets mange fortrinn. Ved lanseringen i slutten av august ble det gjort et poeng ut av at Xperia Tablet S kunne tåle å bli vått, selv om Sony imidlertid understrekte at det ikke tåler å komme under vann. Det skulle kunne klare vannsprøyt som regn, verken mer eller mindre.

Les også: Tett på Sony Xperia Tablet S

Men nå later det altså til, at selv vannsprøyt er for mye for det nye nettbrettet. På grunn av en produksjonsfeil – nemlig mellomrommet mellom skjerm og ramme – trenger vannet seg likevel inn til elektronikken, og derfor har Sony stanset alle forsendelser fra Asia av Xperia Tablet S, inntil de har skaffet seg overblikk over situasjonen – herunder hvilke serienumre som kan være berørt av feilen. Det er ennå ikke sikkert, om nettbrett solgt på det norske markedet er blant de berørte enhetene.

Har man allerede kjøpt en av de defekte nettbrettmodellene, lover Sony at man kan få reparert feilen. Det skal inntil videre dreie seg om ca 100.000 enheter.

Sonys kundestøtteside kan du lese mer om problemene med Sony Xperia Tablet S.

Kilde: Reuters

sony.no

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utviklingsredaktør og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.