TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Sony Xperia Z3: Her er spesifikasjonene

Kinesiske telemyndigheter har nettopp godkjent Sonys kommende smartmobil-flaggskip.

forfatter
Publisert 29.08.14 - 14:12

Sony har invitert til pressemøte den 3. september i forbindelse med den kommende IFA-messe i Berlin. Anledningen er høyst sannsynlig lanseringen av den nye smartmobilen Xperia Z3. Sony har tradisjon for å slippe nye smartmobiler en gang hvert halvår, og nylig de kunngjorde kinesiske telemyndigheter, TEENA at de har godkjent to versjoner av Sony Xperia Z3. De offisielle dokumentene (på kinesisk) kan du lese her og her.

Men nettop fordi Xperia Z3 kommer bare et halvt års tid etter Xperia Z2, er det ikke nødvendigvis stor forskjell på den nåværende og kommende toppmodellen.

xperia-z3-tenaa-2

Xperia Z3 vil bli en smule slankere og lettere enn Xperia Z2 (7,35 mm mot 8,2 mm og 158,4g mot 163g), mens skjermstørrelsen (5,2”) og oppløsningen (Full HD) forblir lik som gør. Det samme gjelder frontkameraet (20,7 MP), internminnet (3 GB RAM) og lagringsplassen (16 GB). Utover de fysiske mål er den eneste reelle forskjellen at Xperia Z3 får en ny og raskere 2,5 GHz quad-core prosessor fra Qualcomm, mens Xperia Z2 må greie seg med en 2,3 GHz quad-core prosessor.

xperia-z3-tenaa-1

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Det er på tide å oppgradere din iPhone Det nyeste operativsystemet til iPhone kommer med massevis av nye funksjoner
Følg Lyd & Bilde