Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Sony Xperia Z3: Her er spesifikasjonene

Kinesiske telemyndigheter har nettopp godkjent Sonys kommende smartmobil-flaggskip.

Sony har invitert til pressemøte den 3. september i forbindelse med den kommende IFA-messe i Berlin. Anledningen er høyst sannsynlig lanseringen av den nye smartmobilen Xperia Z3. Sony har tradisjon for å slippe nye smartmobiler en gang hvert halvår, og nylig de kunngjorde kinesiske telemyndigheter, TEENA at de har godkjent to versjoner av Sony Xperia Z3. De offisielle dokumentene (på kinesisk) kan du lese her og her.

Men nettop fordi Xperia Z3 kommer bare et halvt års tid etter Xperia Z2, er det ikke nødvendigvis stor forskjell på den nåværende og kommende toppmodellen.

xperia-z3-tenaa-2

Xperia Z3 vil bli en smule slankere og lettere enn Xperia Z2 (7,35 mm mot 8,2 mm og 158,4g mot 163g), mens skjermstørrelsen (5,2”) og oppløsningen (Full HD) forblir lik som gør. Det samme gjelder frontkameraet (20,7 MP), internminnet (3 GB RAM) og lagringsplassen (16 GB). Utover de fysiske mål er den eneste reelle forskjellen at Xperia Z3 får en ny og raskere 2,5 GHz quad-core prosessor fra Qualcomm, mens Xperia Z2 må greie seg med en 2,3 GHz quad-core prosessor.

xperia-z3-tenaa-1

Annonse
forfatter

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.