TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Sony Xperia Z3: Her er spesifikasjonene

Kinesiske telemyndigheter har nettopp godkjent Sonys kommende smartmobil-flaggskip.

Sony har invitert til pressemøte den 3. september i forbindelse med den kommende IFA-messe i Berlin. Anledningen er høyst sannsynlig lanseringen av den nye smartmobilen Xperia Z3. Sony har tradisjon for å slippe nye smartmobiler en gang hvert halvår, og nylig de kunngjorde kinesiske telemyndigheter, TEENA at de har godkjent to versjoner av Sony Xperia Z3. De offisielle dokumentene (på kinesisk) kan du lese her og her.

Men nettop fordi Xperia Z3 kommer bare et halvt års tid etter Xperia Z2, er det ikke nødvendigvis stor forskjell på den nåværende og kommende toppmodellen.

xperia-z3-tenaa-2

Xperia Z3 vil bli en smule slankere og lettere enn Xperia Z2 (7,35 mm mot 8,2 mm og 158,4g mot 163g), mens skjermstørrelsen (5,2”) og oppløsningen (Full HD) forblir lik som gør. Det samme gjelder frontkameraet (20,7 MP), internminnet (3 GB RAM) og lagringsplassen (16 GB). Utover de fysiske mål er den eneste reelle forskjellen at Xperia Z3 får en ny og raskere 2,5 GHz quad-core prosessor fra Qualcomm, mens Xperia Z2 må greie seg med en 2,3 GHz quad-core prosessor.

xperia-z3-tenaa-1

Legg igjen en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Lyd & Bilde