Sony Xperia S får to lillesøsken

Sony utvider Xperia NXT-familen med to nye mobiler.

I januar presenterte Sony Xperia S, deres første mobil siden skilsmissen med Ericsson. Den første modellen i den såkalte NXT-serien er allerede i salg i det Mobile World Congress går av stabelen.

På messen i Barcelona viser Sony enda to nye NXT-modeller, som begge kjennetegnes av et gjennomsiktig lysfelt nederst som aktiveres når noe skjer på mobilen. De to modellene byr på moderne skjermer og en ny musikk/videospiller, samt tilgang til online-innhold via portalen Sony Entertainment Network (SEN).

Xperia P

Med Xperia P lanserer Sony skjermteknikken WhiteMagic, i praksis en aktiv lyskontroll som tilpasser lysstyrken til omgivelsene. Dette er ikke noe nytt, men Sony hevder skjermen skal være fullt lesbar selv i sterkt sollys på stranden eller i skibakken. Xperia P har også en dokkingstasjon som gjør det lettere å styre mobilen fra sofakroken, mens man viser innhold på TV-skjermen.

Kan fås i sølv, svart eller rødt. Leveres med Android 2.3 med en oppgradering till 4.0 versjon i 2. kvartal 2012.

Xperia U

Denne modellen kan tilpasses med ulike fargevalg og kommer med Sonys xLoud- og 3D-surroundteknikk på musikkspilleren.

Xperia U kommer i svart och hvitt, med utskiftbare bunndeler i rosa og gult inkludert. Levereras med Android 2.3 som kan oppgraderes til 4.0 versjon i 2. kvartal 2012.

Les videre
Exit mobile version