Search
Generic filters

Sony Ericsson slipper spillmobiler

Sony Ericssons oppsiktsvekkende Aino, Yari og Satio er noe så sjeldent som mobiltelefoner med noe virkelig nytt. Fete skjermer og attraktive funksjoner virker spennende, synd mobilene ikke kommer før sent i høst. Men de er forhåpentlig verdt å vente på.


Sony Ericsson Aino

Alle vil gjerne lage en iPhone-killer, men ingen har lyktes. Sony Ericsson kan ha den første mobilen som kan klare det med den multifunksjonelle Aino. Denne mobilen er nemlig et par hakk smartere enn de kandidatene som har forsøkt og mislyktes, for med en ripesikker pekeskjerm på 3 tommer og skyvbart tastatur kombinerer den tilsynelatende det beste av to verdener. Aino har et par kule triks ingen andre mobiler har, som at den fungerer som trådløs mottaker for innhold på din egen Playstation 3, akkurat som PSP med Remote Play, og den synkroniserer automatisk med PC-en hver gang den settes i den medfølgende MH100 dokkingstasjonen.
Men Aino er også en habil mobil, med 8,1 megapiksler kamera med blits, turbo 3G, GPS, Wi-Fi og trådløse EC100 ørepropper. Aino er i butikkene i fjerde kvartal i år.

Sony Ericsson Yari
Yari heter mobilen som oppfører seg som håndkontrollen til en Nintendo Wii. Dette er en spillmobil som reagerer på håndbevegelser og samtidig har 5 megapiksler kamera, men bare en 2,4-tommers skjerm å spille og se bilder på.
Spillene har man direkte tilgang til med en egen knapp, og Yari kan dele musikken du har liggende på mobilen med den du snakker med. Den har også 3G og GPS innebygget, FM-radio og trådløs støtte for Bluetooth stereo hodetelefoner. Yari er i butikkene i fjerde kvartal i år.
Mobilen støtter også Sony Ericssons oppgraderte PlayNow-tjeneste som nå gjør det mulig å laste ned film til mobilen, i tillegg til musikk. PlayNows nye filmnedlasting er tilgjengelig i juni 2009.
Iodu har vi vist fram før, nå heter samme mobil Satio, men det er fremdeles en 3,5-tommers pekeskjerm med 640 x 350 punkters oppløsning, sterke 12,1 megapiklser kamera med xenon-blits og turbo 3G. Interessant nok har den microSD kortplass i stedet for Sonys proprietære Memory Stick Micro, så et lite hurra er på sin plass. Hurra!

Sony Ericsson Satio

Sony Ericsson

Les også

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.