Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Sony Ericsson Idou supermobil

Med 12,1 megapiksler kamera setter Idou rekord. Sony Ericssons nye supermobil, kommer ikke før senere i år, da får man 3,5-tommers pekeskjerm, Wi-Fi, GPS og Turbo 3G.

Skrevet av / 16.02.09 - 11:08
Sony Ericsson Idou supermobil


Idou vil hete noe  annet når den lanseres mot slutten av året, til da kan vi bare smøre oss med tåldmodighet, for mye tyder på at Idou blir verdt å vente på.
Ikke nødvendigvis på grunn av kameraet med 12,1 megapiksler, for oppløsning er som kjent ensbetydende med bildekvalitet, spesielt ikke på mobiltelefoner. Men, den store 3,5-tommers pekeskjermen i bredformat med 640 x 380 punkters oppløsning virker spennende.

Et nytt menyssytem som minner om iPhones lar brukeren styre hele mobilen med pekefingeren. Programvaren er bygget med Symbian som grunnlag, men menyene ser nødvendigvis helt annerledes ut, og det skal bli spennende å se hvor brukervennlig skjermen på Idou faktisk biir.

Kameraet har innebygget blits og sitter bak et skyvedeksel, slik vi er blitt vant til fra Sony Ericssons Cybershot-mobiler. Idou vil integrere Sony Ericsson Walkman-funksjonalitet med kameraet, og det unike operativsystemet.
For ordens skyld, Idou er ikke en skyvemobil, det eneste tastaturet den har, er skjermtastaturet, så gjenstår det å se hvor bra Sony Ericsson har lyktes med det.

Sony Ericsson

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

Lyd & Bilde
Scroll to Top