TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Sol fra Sandberg

Sandberg lanserer et solbatteri til smartmobiler med 250 prosent bedre effektivitet på solcellene.

forfatter
Publisert 03.02.14 - 13:19

Er du en av dem som stadig må lade din smartmobil? Nå kommer det et helt rått reservebatteri fra Sandberg. I forhold til tidligere versjoner har man både tredoblet batterikapasiteten og økt solcellenes effektivitet med 250 prosent. Strømstyrken på utgangen har også blitt mer enn fordoblet. Prisen? Jo, den har også steget, men bare med en tredjedel.

Kapasitet
Det er ikke mer enn et halvt år siden at det første solcellebatteriet fra Sandberg kom på markedet. Den gangen lød spesifikasjonene på 2.000 mAh batterikapasitet, 100 mA solcelle og 1 A strøm ut. Det nye batteriet er på 6.000 mAh, 250 mA solcelle og 2,1 A strøm. Nå er det altså nesten sånn at man på en solrik dag kan produsere strømmen like raskt som man bruker den på en vanlig smartmobil.

Anders Petersen, produktsjef for Sandberg A/S, sier: “Vi tar alle tilbakemeldinger fra forbrukere meget seriøst. Etter introduksjonen av den tidligere versjonen ble vi møtt med ønsker om større batterikapasitet og kraftigere solceller. Det er jo forbrukerne som vet hva de vil ha, så det etterkommer vi med dette nye og meget kraftige produktet.”

Den kraftigere utgangen på 2,1 A betyr at også nettbrett som for eksempel iPad kan lades opp med Solar Powerbank.

Prisen er 399 kr.

sandberg.it

Siste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Video: Nothing phone (1) avslørt ukesvis før lansering Hands-on video viser innovativt nytt brukergrensesnitt.
Ingen reservedeler: Kunder må vente i flere måneder Apple er på etterskudd med reparasjoner
Eksklusivt fra Huawei Nylig skrev vi om Huaweis kommende generasjon av nye smart-produkter. Og nå er ventetiden over for ett av dem – Watch GT3 Pro kan nå kjøpes.
Det kommer ingen Samsung Galaxy S22 FE Ikke flere utgaver av Samsungs folkemobil.
Slik ser den ut! [Oppdatert] For å unngå leaks har Nothing selv "lekket" bilde av selskapets kommende smarttelefon.
5G-mobil til under 3.000 kroner Motorola lanserer enda en budsjettmobil med 5G.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend