TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Snart er den her

Apples kommende lansering av iPhone 5, er ikke langt unna, som man kan se av invitasjonen Apple har sendt ut.

forfatter
Publisert 04.09.12 - 18:45

Den neste generasjonen iPhone er nesten blitt mytisk. Få har sett den ekte varen, men helt siden iPhone 4S ble lansert, har media, bloggere og rent ut sagt de aller fleste, spekulert vilt om iPhone 5.

Apples invitasjon ble snappet opp av The Loop, som postet et bilde fra invitasjonen. Med tallet 12 for datoen, og skyggen av et femtall i skyggen av tallet.

Det gjør oss ganske sikre på at iPhone 5 faktisk blir lansert tirsdag morgen lokal tid, samtidig med nye iOS6 operativsystemet, og hvem vet, one more thing…

Inntil da får vi bare vente å se. Tilgjengelighet i butikk, spesifikasjoner, farger, priser også videre, kan vi bare gjette oss til.

Men alle solemerker peker mot en iPhone med større retinaskjerm, mye raskere prosessor, bedre kamera, og ikke minst utvidet funksjonalitet gjennom iOS6.

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Det er på tide å oppgradere din iPhone Det nyeste operativsystemet til iPhone kommer med massevis av nye funksjoner
Følg Lyd & Bilde