iPhone

Apples kommende lansering av iPhone 5, er ikke langt unna, som man kan se av invitasjonen Apple har sendt ut.
Annonse
Annonse
forfatter

Den neste generasjonen iPhone er nesten blitt mytisk. Få har sett den ekte varen, men helt siden iPhone 4S ble lansert, har media, bloggere og rent ut sagt de aller fleste, spekulert vilt om iPhone 5.

Apples invitasjon ble snappet opp av The Loop, som postet et bilde fra invitasjonen. Med tallet 12 for datoen, og skyggen av et femtall i skyggen av tallet.

Det gjør oss ganske sikre på at iPhone 5 faktisk blir lansert tirsdag morgen lokal tid, samtidig med nye iOS6 operativsystemet, og hvem vet, one more thing…

Inntil da får vi bare vente å se. Tilgjengelighet i butikk, spesifikasjoner, farger, priser også videre, kan vi bare gjette oss til.

Men alle solemerker peker mot en iPhone med større retinaskjerm, mye raskere prosessor, bedre kamera, og ikke minst utvidet funksjonalitet gjennom iOS6.

Annonse

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.
ID.5 blir en kupéversjon av den elektriske familie-SUV-en ID.4.
Den kinesiske elektronikkgiganten har meddelt til sine leverandører, at de må regne med et markant fall i bestillinger av komponenter til smarttelefoner i år.
Avanserte treningsfunksjoner og bedre kontroll på prestasjonene.