Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Snart er den her

Apples kommende lansering av iPhone 5, er ikke langt unna, som man kan se av invitasjonen Apple har sendt ut.

Den neste generasjonen iPhone er nesten blitt mytisk. Få har sett den ekte varen, men helt siden iPhone 4S ble lansert, har media, bloggere og rent ut sagt de aller fleste, spekulert vilt om iPhone 5.

Apples invitasjon ble snappet opp av The Loop, som postet et bilde fra invitasjonen. Med tallet 12 for datoen, og skyggen av et femtall i skyggen av tallet.

Det gjør oss ganske sikre på at iPhone 5 faktisk blir lansert tirsdag morgen lokal tid, samtidig med nye iOS6 operativsystemet, og hvem vet, one more thing…

Inntil da får vi bare vente å se. Tilgjengelighet i butikk, spesifikasjoner, farger, priser også videre, kan vi bare gjette oss til.

Men alle solemerker peker mot en iPhone med større retinaskjerm, mye raskere prosessor, bedre kamera, og ikke minst utvidet funksjonalitet gjennom iOS6.

Annonse

 

forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.