TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Snart er den her

Apples kommende lansering av iPhone 5, er ikke langt unna, som man kan se av invitasjonen Apple har sendt ut.

Den neste generasjonen iPhone er nesten blitt mytisk. Få har sett den ekte varen, men helt siden iPhone 4S ble lansert, har media, bloggere og rent ut sagt de aller fleste, spekulert vilt om iPhone 5.

Apples invitasjon ble snappet opp av The Loop, som postet et bilde fra invitasjonen. Med tallet 12 for datoen, og skyggen av et femtall i skyggen av tallet.

Det gjør oss ganske sikre på at iPhone 5 faktisk blir lansert tirsdag morgen lokal tid, samtidig med nye iOS6 operativsystemet, og hvem vet, one more thing…

Inntil da får vi bare vente å se. Tilgjengelighet i butikk, spesifikasjoner, farger, priser også videre, kan vi bare gjette oss til.

Men alle solemerker peker mot en iPhone med større retinaskjerm, mye raskere prosessor, bedre kamera, og ikke minst utvidet funksjonalitet gjennom iOS6.

 

Legg igjen en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Lyd & Bilde