TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Slik skal den nye HTC One lykkes

Eksklusivt intervju med HTCs styreformann

forfatter
Publisert 26.03.14 - 13:59

youtu.be/Lu1EJTMJBhc

Etter lanseringen av HTC One i London fikk vi en samtale med Cher Wang, styreformann og medgrunnlegger av HTC, samt grunnlegger av VIA Technologies.

Selv om One har vært HTCs bestselgende modell, så hadde de problemer med å få produsert tilstrekkelig mange mobiler til å møte etterspørselen. Grunnen, sier Cher Wang, er at de ikke hadde innsett hvor vanskelig det var å produsere den bildestabiliserende kameramodulen og kamerakroppen i ett eneste metallstykke. Denne gangen har de lært leksen og gitt underleverandørene tilstrekkelig med tid for å få frem et lager til salgsstarten.

Hun forklarer også hvorfor HTC mener det er så viktig med det lysfølsomme, men forholdsvis lavoppløste, kameraet som brukes. Det er helt enkelt fordi mobilen er det kameraet man alltid har med seg for å fange øyeblikk i livet, og da skal man ikke være begrenset av dårlige lysforhold.

Cher Wang erkjenner at HTC ikke lyktes å overtale konsumentene om fordelene med den første One-modellen. Men takket være alle prisene de vant så vet de at de hadde rett om fordelene, så denne gangen kommer man være mer aggressiv i sin markedsføring og forhåpentligvis overtale flere kjøpere.

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljene om de nye mobilene. Og for første gang får Nord-serien også et par trådløse ørepropper.
Beste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gjør nesten iPad Pro rangen stridig som markedets beste nettbrett. Dessverre er skjermen fortsatt basert på gammel teknologi.
En æra er forbi iPods 21 år lange historie er nå over. Apple produserer ikke flere eksemplarer av iPod Touch
Sony lanserer ny toppmobil til entusiaster Den nye Android-smarttelefon fokuserer spesielt på video og fotografi
Praktisk lader og stativ for hjemmekontoret Lader mobile, øreproppene, og passer på hodetelefonene dine.
Bli en bedre golfspiller Garmin vil hjelpe deg med å prestere på golfbanen
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend