Search
Generic filters

Slik skal den nye HTC One lykkes

Eksklusivt intervju med HTCs styreformann

Etter lanseringen av HTC One i London fikk vi en samtale med Cher Wang, styreformann og medgrunnlegger av HTC, samt grunnlegger av VIA Technologies.

Selv om One har vært HTCs bestselgende modell, så hadde de problemer med å få produsert tilstrekkelig mange mobiler til å møte etterspørselen. Grunnen, sier Cher Wang, er at de ikke hadde innsett hvor vanskelig det var å produsere den bildestabiliserende kameramodulen og kamerakroppen i ett eneste metallstykke. Denne gangen har de lært leksen og gitt underleverandørene tilstrekkelig med tid for å få frem et lager til salgsstarten.

Hun forklarer også hvorfor HTC mener det er så viktig med det lysfølsomme, men forholdsvis lavoppløste, kameraet som brukes. Det er helt enkelt fordi mobilen er det kameraet man alltid har med seg for å fange øyeblikk i livet, og da skal man ikke være begrenset av dårlige lysforhold.

Cher Wang erkjenner at HTC ikke lyktes å overtale konsumentene om fordelene med den første One-modellen. Men takket være alle prisene de vant så vet de at de hadde rett om fordelene, så denne gangen kommer man være mer aggressiv i sin markedsføring og forhåpentligvis overtale flere kjøpere.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker