Search
Generic filters

Slik dreper du din iPhone

Don’t try this at home!

Vi har ikke et stort lager av iPhone-er vi ikke har bruk for, så vi har IKKE selv prøvd dette, men i følge Reddit-bruker “vista980622” kan man så lett som ingenting gjøre en ellers velfungerende iPhone til ubrukelig elektronisk skrot!

Slik gør du! (Men la være!!!)
Gå inn i innstillingene, velg Generelt og deretter Dato og tid. Deaktiver Still inn automatisk og sett datoen til 1. januar og året til 1970.

Sånn har du ødelagt din iPhone i en slik grad at den bare kan reddes av et autorisert Apple-verksted. Den kan rett og slett ikke starte, men vil bare vise deg en hvit skjerm med svart Apple-symbol, uansett hva du gjør. Det hjelper heller ikke å koble den til iTunes.

Dette gjelder bare nyere iPhone-modeller med 64-bit prosessor. Altså iPhone 5s og oppover. Til gjengjeld er det likegyldig hvilken iOS-versjon som er installert på mobilen.

I følge vista980622 er denne feilen et stort problem, fordi den kan misbrukes av hackere til å ødelegge din iPhone. Hvis du setter din iPhone til å innstille dato og tid automatisk og er koblet på Wi-Fi, vil mobilen synkronisere tidspunktet med en såkaldt NTP-server. Og det kan utnyttes av en hacker, som kan sende datoen 1. januar 1970 til din telefon med nevnte konsekvenser.

Hvordan det ser ut, hvis du stiller datoen til 1. januar 1970, kan du se i videoen under:

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.

Nå kan du laste ned Disney+

Disneys nye streamingtjeneste er omsider tilgjengelig
for nedlasting på en rekke plattformer. Her finner du den! 
Les mer her >>
Lukk