Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Slik blir Samsung Galaxy S20

Den 11. februar lanserer Samsung sin nyeste flaggskipsmobil. Navnet blir Samsung Galaxy S20. Bilder og spesifikasjoner er allerede lekket.

Skrevet av / 14.01.20 - 12:12
Slik blir Samsung Galaxy S20

Det kommer ingen Samsung Galaxy S11. I stedet går den koreanske elektronikkgiganten rett fra S10 til S20 og lanserer hele tre forskjellige modeller den 11. februar, på Samsung Unpacked i San Francisco.

Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20+ og Samsung Galaxy S20 Ultra er navnene på de tre modellene, og den amerikanske nettsiden XDA Developers har allerede lekket tre bilder som angivelig viser Galaxy S20+.

Oppstartsskjermen viser at i hvert fall denne modellen kommer med 5G. (Foto: XDA Developers)

På bakgrunn av bildene er enkelte detaljer om den kommende Galaxy S20+ allerede bekreftet. Fra bildene kan man se at mobilen får fire kameraer som sitter på baksiden i en firkantet modul, sammen med blitz og mikrofon. På telefonens høyre side kan man se en av/på-knapp samt en knapp til å justere lydstyrken. En dedikert Bixby-knapp ser det ut til at Samsung har droppet.

Rammen rundt skjermen er svært tynn, og XDA Developers skriver forøvrig at skjermen tilsynelatende er langt mindre kurvet enn det fjorårets toppmodell var.

«Må ikke fotograferes. Info må ikke lekkes.» Det var veldig optimistisk, Samsung! (Foto: XDA Developers)

De siste årene har Plus-modellen vært det aller beste fra Samsung, men i år kommer det en helt ny toppmodell med navnet Galaxy S20 Ultra, skriver XDA Developers videre.

Den kommer angivelig med en helt ny 12 megapikslers 1.8 μm primær bildesensor samt ultravidvinkel, telelinse og en dedikert makrolinse.

Samsung Galaxy S20+ får en svært tynn skjermramme, mens skjermen får en mindre kurve enn tidligere Galaxy S-modeller. (Foto: XDA Developers)

De forskjellige S20-modellene kommer i versjoner med og uten 5G, likt som Samsung både bruker Snapdragon 865-prosessorer og selskapets egne Exynos 990-prosessorer avhengig av markedet. I Norge kan vi regne med at det blir utgavene med Exynos-prosessorer som vil ligge på hyllene, når Galaxy S20 kommer til butikkene.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

Magnetisk lagringsdisk til mobile filmskapere

Polestar-mobiltelefonen er på vei

Apple tillater likevel webapper

Budsjettmobil fra Nothing

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 presentert i Barcelona

Come on, Barbie, let's go party

Her er Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra

Ikke tørk mobiltelefonen din i ris

Får din gamle Samsung-mobil Galaxy AI?

0
Scroll to Top