Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Skinnetuier til iPhone 6 plus

Mujjo har vi fortalt om før, de lager nydelige etuier til Macer og iPhoner, og nå kommer flere til iPhone 6.

Skrevet av / 14.11.14 - 17:18
Skinnetuier til iPhone 6 plus

Og 6 plus, får vi legge til. Som vi har fortalt tidligere, er Mujjo et nystartet nederlanske selskap som lager tilbehør til mobiler, nettbrett og laptoper. I første rekke for iPhone, iPad og Macbook-er, og nå presenterer de flere etuier for iPhone 6 og 6 plus. Som har plass til kreditt- eller visittkort.

Det er ikke lenge siden de presenterte en Leather Wallet Case for iPhone 6, nå kommer en utgave som også passer iPhone 6 plus.

Leather Wallet Sleeve for iPhone 6Leather Wallet Sleeve har for iPhone 6 har plass til flere kort i en lomme på den ene siden, og beskytter skjermen og baksiden godt, siden den fungerer som en lærmappe for mobilen. Sleeve koste 28.88 Euro på Mujjos nettsider.

Den andre varianten er Leather Wallet Case for iPhone 6 plus, vist på bildet under. I brunt eller sort skinn. Den koster 41.28 Euro for 6 plus, mens en annen variant med åpningen for kort på toppen – ikke på siden, koster 33.02 Euro for iPhone 6.

 

Leather Wallet Case 80

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

Magnetisk lagringsdisk til mobile filmskapere

Polestar-mobiltelefonen er på vei

Apple tillater likevel webapper

Budsjettmobil fra Nothing

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 presentert i Barcelona

Come on, Barbie, let's go party

Her er Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra

0
Scroll to Top