Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Skinnetuier til iPhone 6 plus

Mujjo har vi fortalt om før, de lager nydelige etuier til Macer og iPhoner, og nå kommer flere til iPhone 6.

Og 6 plus, får vi legge til. Som vi har fortalt tidligere, er Mujjo et nystartet nederlanske selskap som lager tilbehør til mobiler, nettbrett og laptoper. I første rekke for iPhone, iPad og Macbook-er, og nå presenterer de flere etuier for iPhone 6 og 6 plus. Som har plass til kreditt- eller visittkort.

Det er ikke lenge siden de presenterte en Leather Wallet Case for iPhone 6, nå kommer en utgave som også passer iPhone 6 plus.

Leather Wallet Sleeve for iPhone 6Leather Wallet Sleeve har for iPhone 6 har plass til flere kort i en lomme på den ene siden, og beskytter skjermen og baksiden godt, siden den fungerer som en lærmappe for mobilen. Sleeve koste 28.88 Euro på Mujjos nettsider.

Den andre varianten er Leather Wallet Case for iPhone 6 plus, vist på bildet under. I brunt eller sort skinn. Den koster 41.28 Euro for 6 plus, mens en annen variant med åpningen for kort på toppen – ikke på siden, koster 33.02 Euro for iPhone 6.

 

Annonse

Leather Wallet Case 80

forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.