Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Se, den folder seg!

I Canada har de funnet opp en mobiltelefon med tre e-blekk-skjermer, som kan gjøre de utroligste ting.

Skrevet av / 02.05.14 - 08:56
Se, den folder seg!

Human Media Lab ved Canada’s Queen’s University har laget en fullt funksjonell smartmobil med hele tre ulike e-blekk-skjermer, som kan kobles sammen. Tilsammen utgjør de den kjempestore PaperFold, som kan gjøre nesten utrolige ting.

Lagt flate kan du få opp kjøreruten over alle skjermene for å planlegge lettere, eller fold skjermene sammen for å lage en slags Google Earth-globus. Eller bruk mobiltelefonen til å lage et 3D-print av ditt hjem eller kontor. Koble sammen panelene til en bygninglignende form, og send spesifikasjonene til en 3D-printer.

Inspirasjonen kom fra papir. «Utviklingen av elektroniske papirdatamaskiner som kan tilegne seg lignende egenskaper til papir har vært et langvarig mål,» sier prosjektleder Dr. Roel Vertegaal til Engadget.

Det er ingen planer om å slippe PaperFold på markedet ennå, men mobilen viser definitivt noen av mulighetene med e-blekk-teknologien.

Se vide her:

Se flere bilder hos Engadget.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top