TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Samsungs Galaxy S23-serien tilgjengelig i butikk

Mange har forhåndsbestilt toppmodellen Samsung Galaxy S23 Ultra.

forfatter
Publisert 17.02.23 - 10:01

Samsung kunngjorde i dag at Galaxy S23-smarttelefonene nå er tilgjengelige i butikkene, etter et “imponerende antall” forhåndsbestillinger.

Antallet som forhåndsbestilte en Galaxy S23-modell i år var angivelig enda høyere enn i fjor, da Galaxy S22 ble lagt ut til salg.

I følge Samsung har over 60 prosent av kjøperne så langt gått for toppmodellen Galaxy S23 Ultra.

Samsung Galaxy S23-serien er tilgjengelig fra 17. februar. (Foto: Samsung)

– Det store momentumet vi ser nå viser at kundene lar seg begeistre av produkter som utfordrer rammene og gir dem friheten til å uttrykke seg kreativt, sier Even Amdal, Norgessjef i Samsung. – Årets totale forhåndsbestillingstall gjenspeiler den sterke tilliten kundene våre verden over har til merkevaren vår og viser hvordan vår forpliktelse til banebrytende innovasjon fortsetter slå an hos forbrukerne.

Modellene Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ og Galaxy S23 allment tilgjengelige gjennom operatører og forhandlere, og på samsung.com fra og med i dag 17. februar 2023.

Les testen av Galaxy S23 Ultra her:

Les også Den perfekte kombinasjonen Samsung Galaxy S23 Ultra er mobilmarkedets råeste Android-mobil.
Samsung Galaxy S23 Ultra

2 kommentarer om “Samsungs Galaxy S23-serien tilgjengelig i butikk”

  1. Dette var litt av en nyhet – mobilen var i salg samme kveld som den ble lansert. Jeg hentet min hos Elkjøp neste formiddag.

    Svar
  2. Telefonene har vel strengt tatt vært i salg siden rett etter lansering.

    Svar

Legg igjen en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
MSI RTX 40: Nye prisbelønte serier av bærbare datamaskiner Ta spranget til et helt nytt nivå med de nye grafikkortene i GeForce RTX 40-serien og 13. generasjon Intel® Core™-prosessorer.
Bra innstegsmodell En smartklokke for barn, som også er en mobiltelefon. Skreddersydd til å passe både barnets og foreldrenes behov.
Apple lanserer ny streamingtjeneste Den nye tjenesten har fokus på klassisk musikk.
3D er tilbake! Selv om kalenderen viser 2023 og ikke 2010, prøver det kinesiske selskapet ZTE seg på et nytt nettbrett med brillefri 3D-skjerm.
Løpere får Amoled-teknologi De nyeste modellene i Forerunner-serien, treningsklokkene Forerunner 265 og Forerunner 965, er utviklet av løpere, for løpere. Og nå ser det ut til at løpere er sultne på Amoled-teknologi.
Hva skjedde egentlig med Huawei? Med stilige nye produkter og den største standen av alle på mobilmessen i Barcelona, viste den kinesiske mobilgiganten muskler.
Følg Lyd & Bilde