Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Samsungs brettbare, skyvbare og utvidbare mobiltelefoner

På skjermmessen SID i LA presenterte Samsung en rekke spennende, eksperimentelle mobilformater.

Skrevet av / 08.06.23 - 13:25
Samsungs brettbare, skyvbare og utvidbare mobiltelefoner

Society for Information Display holder hvert år arrangementet SID Display Week, som består av foredrag og utstillinger der fremtidens skjermteknologier står i fokus. På Samsung sin stand fikk vi se en rekke prototyper på det som kan bli fremtidens mobiler.

Dagens brettbare mobiler kan bare vippes i én retning, noe som forutsetter en ekstra skjerm på utsiden for å kunne brukes i sammenslått form. Med Flex In & Out-konseptet kan mobilen brettes hele veien slik at skjermen havner på utsiden. Dermed mener Samsung at den brettbare mobiltelefonen kan gjøres både tynnere og lettere enn de nåværende modellene på markedet.

Men enda mer spennende er Flex Hybrid, et brettbart nettbrett som får plass i jakkelommen når det er klappet sammen. Fullt åpnet har det en skjerm på hele 10,5″, og ikke nok med det, for skjermen kan også utvides til 12,4″! Se mer om hvordan det fungerer i videoen.

 

Dersom du synes det blir litt for lite, eller ikke stoler helt på de sammenleggbare skjermene, kan du i stedet satse på Slidable Flex Solo. Dette er et 13-tommers nettbrett som kan utvides til hele 17 tommer. Det gjør det faktisk stort nok til at det kan være interessant å bruke som en ekstra skjerm til PC-en.

samsung-sensor-oled-2 samsung-sensor-oled-1
<
>
Sensor Display (Foto: Samsung)

Samsung viste også frem Sensor OLED Display, som er det neste steget innen helsefunksjoner på mobilen. Tidligere var fingeravtrykkslesere innebygd under skjermpanelet. Men nå har de klart å bygge en sensor inn i selve OLED-panelet. Den skal kunne registrere puls, stressnivå og blodtrykk! Hvis dette fungerer, vil det være revolusjonerende, for hittil har alle blodtrykksmålere som ikke er festet til armen vist seg å være ganske upålitelige.

 

Samsung Galaxy Z Fold 4

I pose og sekk for de få

Samsung Galaxy Z Fold 4 følger i forgjengerens fotspor, og er mest for deg som har arvet en rik onkel, og dessuten har bruk for unik mobil produktivitet.

Les hele testen
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

1 hendelser på “Samsungs brettbare, skyvbare og utvidbare mobiltelefoner”

  1. Jeg har hatt Z Fold 4 snart i ett år, å er svært fornøyd med denne. Kjempefin telefon/nettbrett som er lynrask og tar gode bilder/filmsnutter osv. Er ikke den billigste telefonen, og for de som ønsker seg en slik telefon, anbefaler jeg på det sterkeste. 💥💥💥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Full furore: Apple ber om unnskyldning for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbake!

Smartere og sterkere - samme kamera

Ny iPad Air fås i to størrelser

IPad Pro får to OLED-paneler

Nothings designkonkurranse er avgjort

Forsov du deg i dag morges? Apple innrømmer at det var deres feil!

Ta en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMDs egne mobiler

Tracker for Google Find My-nettverket

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Scroll to Top