Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Samsung Watch One UI 5 bedre for helse og søvn

Nå viser Samsung frem hva vi kan forvente oss av den kommende oppdateringen av Watch-programvaren.

Skrevet av / 07.05.23 - 10:58
Samsung Watch One UI 5 bedre for helse og søvn

Måling av trening og helse er en stor grunn til å ha en smartklokke. Nå satser Samsung hardt på nettopp dette området med den kommende oppdateringen av Samsung Watch. Den vil også hjelpe deg med å holde oversikt over den viktige søvnen din.

Foto: Samsung

Den nye søvncoachen er tilpasset åtte ulike søvntyper og vises også på en tilkoblet mobiltelefon. Den gir en tydelig oversikt over hvordan søvnen har vært, med målinger av søvnfaser, snorking og oksygenmetning i blodet. Klokken er også koblet til SmartThings, slik at den automatisk kan dempe alle enheter som ellers kan forstyrre søvnen.

Foto: Samsung

Blant løpeverktøyene kommer det nå sanntidsanalyse av løpingen og et intervalltrening-program som er skreddersydd for deg. Funksjonen finner optimale treningsintensitetsnivåer for oppvarming, fettforbrenning, kondisjonstrening, hard trening og maksimal anstrengelse.

For de som liker å være utendørs, finnes det nå ikke bare alternativer som vandring og sykling, men også løping og gåturer.

Foto: Samsung

Sikkerhetsfunksjonene har også blitt forbedret slik at SOS-funksjonen gir direkte kommunikasjon med nødpersonell og sender data om din posisjon og helse. Hvis du er eldre, er funksjonen som oppdager om du har falt, nå også automatisk aktivert.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Innebygd dashcam i Pixel?

Nye Garmin-hjelpemidler for jakt

Bedre hjerteovervåking med Galaxy Watch

Skap video og musikk på iPaden din

Ny Sony toppmobil til innholdsskapere

Hele tre nye dingser fra Google!

Scroll to Top