TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Samsung slipper 10-tommers nettbrett

Samsung Galaxy Tab 10.1 blir større enn en iPad med en skjerm på hele 10,1-tommer, og oppløsning på 1280 x 800 punkter. Når den kommer i juni, vil den kjøre på Androids nye 3.0 Honeycomb operativsystem.

forfatter
Publisert 14.02.11 - 07:54

Samsung har klokelig nok valg en størrelse mange åpenbart fortetrekker, sammenlignet med den mindre Galaxy Tab 7 som ble lansert i 2010, med 7-tommers skjerm.
Den nye Galaxy Tab 10.1 – også lalt P7100 – har med sin 10-tommers skjerm en større og mer anvendelig betjeningsflate. Som også er bedre egnet til spill og video ikke minst.

Skjermen vil støtte avspilling av video i 1280 x 720 HD-kvalitet, som mange kameraer også støtter, men den er også i stand til å spille av 1080p HD-video.

Når Galaxy Tab 10.1 kommer i butikkene i juni, får man foruten valget mellom 16 eller 32 GB lagringskapasitet, en 1 Ghz prosessor med to kjerner, som skal arbeide mer effektivt enn en enkjerneprosessor, og som vil kjøre på Android 3.0 operativsystem. Som loves å tilføre nettbrettene utvidet funksjonalitet.
Her støttes forøvrig Adobe Flash 10.1 – og sikkert 10.2 – som er nødvendig for å se animert nettinnhold.
Det nye nettbrettet har innebygget 3G som støtter overføringshastigheter opp til 21 Mb per sekund, trådløs tilgang (802.11a/b/g/n), USB 2.0 tilkobling, 8 megapiksler kamera med LED-blits på baksiden, og 2 Mp kamera til videokonferanse på fremsiden.
Nettbrettet er omtrent like stort som en iPad, og måler 246,2 x 170,4 x 10,9 millimeter, mens vekten er 599 gram.

Siste artikler:

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
For feinsmeckeren Garmin gjør virkelig sitt ytterste for å kunne tilby en klokke for alle smaker. Nå har de presentert en smartklokke med så klassisk utseende at den ofte tas for å være en tradisjonell analog klokke.
Stor mobil til stort budsjett Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en verdig arvtaker til sin skamroste forgjenger. Men likevel er vi ikke helt der oppe denne gangen.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Følg Lyd & Bilde