Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Samsung Internet er nå tilgjengelig for Windows-maskiner

Endelig kan Samsung-eiere synkronisere webopplevelsen mellom mobilen og PC-en.

Skrevet av / 01.12.23 - 13:41
Samsung Internet er nå tilgjengelig for Windows-maskiner
Hvis du har en Galaxy-mobil, er det ikke like naturlig å bruke Chrome som nettleser som det kan være på andre mobiler. Samsungs egen nettleser er nokså fremtredende, og den er faktisk ikke noe dårlig valg. Spesielt siden den samhandler med mange av Samsungs apper. Men den har en stor ulempe sammenlignet med Chrome, og det er at det ikke finnes noen datamaskinversjon. Du har altså to sett med bokmerker og to forskjellige historikker.
Men det er nå løst ved at Samsung faktisk har lansert nettleseren for Windows også. Det betyr at du sømløst kan hoppe mellom mobiltelefonen og datamaskinen. Under installasjonen kan du synkronisere historikken, bokmerkene og den foretrukne søkemotoren fra den gamle nettleseren for å komme raskt i gang.
Skjermdump: Microsoft Store
Siden nettleseren er basert på Chromium, akkurat som Chrome og Microsoft Edge, skulle det ikke være noe problem å bruke de samme utvidelsene, selv om det ikke er helt på plass ennå. Det er heller ikke synkroniseringen av passord. Ifølge teknologinettstedet Sammobile, som har testet den, er ytelsen ikke der den burde være. Det er med andre ord en førsteversjon, så det kan være lurt å vente på noen oppdateringer før du kaster ut den gamle nettleseren.
Nettleseren kan installeres fra Microsoft Store og krever ingen Samsung-maskin, men den krever Windows 10 eller 11.

Kilde: Sammobile

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top