TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Samsung Galaxy Tab 10.1 lanseres i august

forfatter
Publisert 15.06.11 - 10:51

Nettbrettet skulle egentlig ut i butikkene i juni. I stedet ble det forsinket, antakelig for å gjøre noen småjusteringer etter Apple slapp sin iPad 2. Galaxy Tab 10.1 lander i hyllene i august.

Galaxy Tab 10.1 er verdens hittil tynneste nettbrett med sine 8,6 millimeter, og veier bare 595 gram. Skjermen på 10,1 tommer er av typen LCD, til tross for ryktene om OLED. Oppløsningen er høy, 1280 x 800.

Operativsystemet Android 3.1 spesielt tilpasset nettbrett, og gir raskere og jevnere operasjon enn det først tiltenkte Android 3.0.

Prosessoren er på 1 GHz med doble kjerner, og nettbrettet har en nedlastingshastighet på inntil 21 MB pr. sekund. Lagringskapasiteten er 64 GB.

Mer om Galaxy Tab 10.1 her.

Den som ønsker et mer kompakt nettbrett, kan vente til september. Da slippes Samsung Galaxy Tab 8.9, da med 8,9 tommers skjerm og 16 GB lagringskapasitet.

Priser:
Samsung Galaxy Tab 10.1 m/ 3G og Wi-Fi 5.000 kr
Samsung Galaxy Tab 10.1 u/ 3G m/ Wi-Fi 4.000 kr
Samsung Galaxy Tab 8.9 m/ 3G og Wi-Fi 4.700 kr
Samsung Galaxy Tab 8.9 u/ 3G m/ Wi-Fi 3.800 kr

samsung.no

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Stor mobil til stort budsjett Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en verdig arvtaker til sin skamroste forgjenger. Men likevel er vi ikke helt der oppe denne gangen.
På utkikk etter ny mobil? Her er de 10 beste smarttelefonene på markedet! Her finner du de ti beste mobilene man får tak i.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Følg Lyd & Bilde