TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
SOMMERTILBUD PÅ LB+

Samsung Galaxy S7 kopierer iPhone-funksjon

En skjerm som kan merke hvor hardt du trykker på den, blir en av funksjonene til Samsungs kommende toppmodell.

forfatter
Publisert 15.12.15 - 15:28

Snart er det jul og nyttår, og innen vi får sett oss rundt er vi i gang med et nytt år, hvor koreanske Samsung med stor sannsynlighet vil lansere en ny mobil-toppmodell, Galaxy S7, i løpet av vinteren. Antakelig vis i forbindelse med Mobile World Congress i Barcelona, som i 2016 finner sted mellom den 22. og 25. februar.

Og skal vi tro på Wall Street Journal, som siterer “folk med kjennskap til sakene”, så vil Samsung Galaxy S7 by på en ny funksjon, som eiere av Apples iPhone 6s og 6s Plus allerede kjenner til – nemlig 3D Touch, som kan registrere hvor hardt du trykker på skjermen og dermed muliggjør en slags høyreklikk på mobilens berøringsskjerm.

Samsung Galaxy S7 får 3D Touch ligesom iPhone 6s, hævder Wall Street Journal. Foto: Jonas Ekelund, Lyd & Billede
Samsung Galaxy S7 får 3D Touch som iPhone 6s, hevder Wall Street Journal. Foto: Jonas Ekelund, Lyd & Bilde

Videre skal Samsung Galaxy S7 få en USB-C-port med mulighet for lynrask opplading. Strøm nok til en hel dags bruk skal man kunne få i løpet av 30 minutters ladetid, skal vi skal tro på avisens kilder.

Designen blir det ikke endret så mye på i forhold til de aktuelle Galaxy S6 og S6 Edge-modellene, bortsett fra at Galaxy S7 uten kurvet kantskjerm angivelig skal komme med minnekortleser, så lagringsplassen kan utvides.

Samsung skiftet for kort tid siden hele toppledelsen for selskapets mobilavdeling, men det er tvilsomt om ledelsesskiftet har hatt noen avgjørende innflytelse på utseendet på og funksjonene til den nye toppmodellen. Det tar typisk noe lenger tid å utvikle nye produkter enn de få månedene den nye ledelsen i Samsung Mobile har hatt ved roret.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Video: Nothing phone (1) avslørt ukesvis før lansering Hands-on video viser innovativt nytt brukergrensesnitt.
Ingen reservedeler: Kunder må vente i flere måneder Apple er på etterskudd med reparasjoner
Eksklusivt fra Huawei Nylig skrev vi om Huaweis kommende generasjon av nye smart-produkter. Og nå er ventetiden over for ett av dem – Watch GT3 Pro kan nå kjøpes.
Det kommer ingen Samsung Galaxy S22 FE Ikke flere utgaver av Samsungs folkemobil.
Slik ser den ut! [Oppdatert] For å unngå leaks har Nothing selv "lekket" bilde av selskapets kommende smarttelefon.
5G-mobil til under 3.000 kroner Motorola lanserer enda en budsjettmobil med 5G.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend