Samsung Galaxy S21 FE er rett rundt hjørnet
TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Samsung Galaxy S21 FE er rett rundt hjørnet

Mobilen er forventet til å lansere på CES i Las Vegas, men spesifikasjonene er allerede kjent

forfatter
Publisert 15.12.21 - 12:21

Den første FE-utgaven («Fan Edition») av mobilene i Samsungs Galaxy S-serie, Samsung Galaxy S20 Fe, kalte vi for «folkets Samsung-mobil».

Det var snakk om en nedskalert utgave av Samsungs absolutte toppmodeller i 2020, hvor den sør-koreanske produsenten gjorde noen endringer for å få ned prisen, men samtidig ble de viktigste funksjonene og spesifikasjonene fortsatt tatt vare på (5G, tredobbelt kamera og 120 Hz skjerm.)

Les også Etternøler er best i Galaxy S20-serien Samsung Galaxy S20 FE er tett på å være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.

Samsung Galaxy S20 FE ble lansert på høsten 2020, og det var ventet at Samsung ville lansere en «Fan Edition» av Galaxy S21-serien, men både september, oktober og november gikk forbi uten et spor av mobilen.

Men til tross for forsinkelsen ble ikke den budjsettvennlige premium-mobilen glemt eller droppet, og nå skal den være like rundt hjørnet. Det skriver techmediet Sammobile.

Samsung Galaxy S21 FE lanseres i Las Vegas

Mer presist mener Sammobile å ha informasjon om at Galaxy S21 FE vil bli lansert i begynnelsen av januar 2022 i forbindelse med CES-messen i Las Vegas.

Mobilen blir tilgjengelig i butikkene kort tid etter.

Et par offisielle illustrasjoner av mobilen har allerede blitt lekket, som man bl.a. kan under og i toppen av artikkelen

 

Ny processor og kraftigere skjerm

Sammobile har nemlig også fått fingrene på den kommende mobilens spesifikasjoner, som på et par punkter har fått en kraftig forbedring i forhold til fjorårets FE-model.

Galaxy S21 FE kommer angivelig med Gorilla Glass Victus-skjermglass,  hvor forgjengeren måtte nøye seg med den gamlere Gorilla Glass 3-teknologien.

I tillegg får S21 FE Snapdragon 888- eller Exynos 2100-prosessor (avhengig av markedet, i Skandinavia pleier Samsung å selge modellene med selskapets egen Exynos-prosessor).

Samsung Galaxy S20 FE kom i flere fargesprakene utgaver. Nøyaktig hvilke og hvor mange farger etterfølgeren kommer i, vet vi ikke. (Foto: Peter Gotschalk)

Videre kommer en 6,4″ Dynamic AMOLED 2X skjerm med Full HD+ oppløsning og 120 Hz oppdateringsfrekvens, 6 eller 8 GB RAM samt 128 eller 256 innebygd lagring og et 4500 mAh batteri med 25W hurtigladning og 15W tradløs oppladning.

Kameraet er igjen tredobbelt med hhv. 12 megapikslers vidvinkel, 12 megapikslers ultravidvinkel og 8 megapiksleres 3x telefotolinse. Selfiekameraet er på 32 megapiksler.

Sist, men ikke minst kan vi regne med at Samsung Galaxy S21 FE leveres med Android 12. Prisen er foreløpig ikke kjent.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

1 Kommentar
nyeste
eldste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments

Hadde nok kjøpt den, HVIS den hadde kommet med SD her til lands. Betaler jo dyre dommer her til lands for en dårligere prosessor.

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Ekstremt for de ekstreme Med solenergilading, safirglass og titan er Enduro 2 lagd for lange trengingsturer i tøffe miljø.
Nye smartklokker fra Samsung med fokus på helse Den nye Galaxy Watch5-serien skal bl.a. gi deg mer innholdsrik søvnregistrering.
Samsung oppgraderer sine brettbare mobiler De to brettbare mobilene kommer blant annet med lynrask prosessor, og Galaxy Z Fold 4 får kamera fra Galaxy S22-serien.
En oppgradert nedgradering OnePlus 10T er en god mobiltelefon, men hold tungen rett i munnen. Det følger med et par kompromisser i pakken.
Stor ståhei for ingenting Kan en mobil være modig, varm og sjelfull?
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend