Samsung Galaxy S 4 kommer i februar

Bare ni måneder etter at Samsung lanserte sin superselger Galaxy S III, kommer ryktene om en arvtager til den populære smartmobilen.
Annonse
Annonse
forfatter

Verdens mestselgende smartmobil heter for øyeblikket Samsung Galaxy S III. Akkurat det håper Apple snart å kunne endre på med sin nylig lanserte iPhone 5, men Samsung ser ikke ut til å  hvile på laurbærene, selv om de tapte mot Apple i en viktig rettssak om patenter i august.

Den Android-baserte Samsung Galaxy S III ble lansert så sent som i mai måned i år, men nå vil Samsung følge opp med en ny modell.  I følge Korea Times som siterer anonyme, men ”offisielle” kilder internt hos Samsung, kommer versjon 4 av den populære Galaxy-mobilen allerede ut i februar 2013 – det vil si mindre enn et halvt år fra nå.

Lanseringen vil etter sigende sammenfalle med Mobile World Congress i Barcelona, som er den årlige messen for mobil- og telebransjen. Den kommende Galaxy S 4 vil by på enda kraftigere hardware og enda flere software-forbedringer enn forgjengeren Galaxy S III, som Samsung for øvrig har hevdet er et bedre produkt enn iPhone 5.

Blant ryktene om den kommende S 4 kan vi lese at den vil få en 5 tommer stor OLED-skjerm.

Samsung har allerede solgt 20 millioner eksemplarer av Galaxy S III globalt, og regner med å selge ytterligere 10 millioner før året er omme.

Kilde: Korea Times

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utviklingsredaktør og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Les også

Når lanseringsfesten holdes på nett, så kan man like så godt gjøre det ekstravagant.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.