Search
Generic filters

Samsung Galaxy S 4 kommer i februar

Bare ni måneder etter at Samsung lanserte sin superselger Galaxy S III, kommer ryktene om en arvtager til den populære smartmobilen.

Verdens mestselgende smartmobil heter for øyeblikket Samsung Galaxy S III. Akkurat det håper Apple snart å kunne endre på med sin nylig lanserte iPhone 5, men Samsung ser ikke ut til å  hvile på laurbærene, selv om de tapte mot Apple i en viktig rettssak om patenter i august.

Den Android-baserte Samsung Galaxy S III ble lansert så sent som i mai måned i år, men nå vil Samsung følge opp med en ny modell.  I følge Korea Times som siterer anonyme, men ”offisielle” kilder internt hos Samsung, kommer versjon 4 av den populære Galaxy-mobilen allerede ut i februar 2013 – det vil si mindre enn et halvt år fra nå.

Lanseringen vil etter sigende sammenfalle med Mobile World Congress i Barcelona, som er den årlige messen for mobil- og telebransjen. Den kommende Galaxy S 4 vil by på enda kraftigere hardware og enda flere software-forbedringer enn forgjengeren Galaxy S III, som Samsung for øvrig har hevdet er et bedre produkt enn iPhone 5.

Blant ryktene om den kommende S 4 kan vi lese at den vil få en 5 tommer stor OLED-skjerm.

Samsung har allerede solgt 20 millioner eksemplarer av Galaxy S III globalt, og regner med å selge ytterligere 10 millioner før året er omme.

Kilde: Korea Times

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utviklingsredaktør og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.