TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Samsung Galaxy S 4 kommer i februar

Bare ni måneder etter at Samsung lanserte sin superselger Galaxy S III, kommer ryktene om en arvtager til den populære smartmobilen.

forfatter
Publisert 17.09.12 - 15:33

Verdens mestselgende smartmobil heter for øyeblikket Samsung Galaxy S III. Akkurat det håper Apple snart å kunne endre på med sin nylig lanserte iPhone 5, men Samsung ser ikke ut til å  hvile på laurbærene, selv om de tapte mot Apple i en viktig rettssak om patenter i august.

Den Android-baserte Samsung Galaxy S III ble lansert så sent som i mai måned i år, men nå vil Samsung følge opp med en ny modell.  I følge Korea Times som siterer anonyme, men ”offisielle” kilder internt hos Samsung, kommer versjon 4 av den populære Galaxy-mobilen allerede ut i februar 2013 – det vil si mindre enn et halvt år fra nå.

Lanseringen vil etter sigende sammenfalle med Mobile World Congress i Barcelona, som er den årlige messen for mobil- og telebransjen. Den kommende Galaxy S 4 vil by på enda kraftigere hardware og enda flere software-forbedringer enn forgjengeren Galaxy S III, som Samsung for øvrig har hevdet er et bedre produkt enn iPhone 5.

Blant ryktene om den kommende S 4 kan vi lese at den vil få en 5 tommer stor OLED-skjerm.

Samsung har allerede solgt 20 millioner eksemplarer av Galaxy S III globalt, og regner med å selge ytterligere 10 millioner før året er omme.

Kilde: Korea Times

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
3 Kommentarer
nyeste
eldste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Video: Nothing phone (1) avslørt ukesvis før lansering Hands-on video viser innovativt nytt brukergrensesnitt.
Ingen reservedeler: Kunder må vente i flere måneder Apple er på etterskudd med reparasjoner
Eksklusivt fra Huawei Nylig skrev vi om Huaweis kommende generasjon av nye smart-produkter. Og nå er ventetiden over for ett av dem – Watch GT3 Pro kan nå kjøpes.
Det kommer ingen Samsung Galaxy S22 FE Ikke flere utgaver av Samsungs folkemobil.
Slik ser den ut! [Oppdatert] For å unngå leaks har Nothing selv "lekket" bilde av selskapets kommende smarttelefon.
5G-mobil til under 3.000 kroner Motorola lanserer enda en budsjettmobil med 5G.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend