Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Samsung Galaxy Note II – i handelen nå!

Ventetiden er over – nå kan Samsung Galaxy Note II kjøpes i butikken.

Skrevet av / 01.10.12 - 10:14
Samsung Galaxy Note II – i handelen nå!

Hybridproduktet Galay Note, som er en slags krysning av mobiltelefon og nettbrett, ble overraskende populært da det ble lansert i fjor. Nå er erstatteren her, Galaxy Note II.

Den nye Note II har en 5,5 ” stor HD Super AMOLED-skjerm i 16:9-format og en oppløsning på 1280 x 720 piksler. Under panseret sitter en 1,6 GHz quad-core prosessor, 2 GB RAM og et batteri på hele 3100 mAh. Telefonen veier 180 gram og er 9,4 mm tynn. Note II kommer med den nyeste Android versjon 4.1 (Jelly Bean), og den som nå er lansert har 3G (HSPA +) og Wi-Fi. En versjon med 4G/LTE kan komme før jul.

Galaxy Note II kommer med den såkalte S-Pen, som nå har flere nye funksjoner. Inkludert Air View, som gir brukeren en forhåndsvisning av for eksempel e-poster eller bilder, bare ved å holde pekepennen over objektet. I tillegg er Note utstyrt med to kameraer – et kamera foran på 1,9 MP og et kamera på 8 MP med LED-blits – samt NFC. Lagringsplassen er 16 GB, men kan utvides med ytterligere 64 GB med et microSDXC minnekort.

Anbefalt utsalgspris er 5.000 kroner. Modellen med 4G/LTE, som lanseres senere, vil være litt dyrere.

samsung.no

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

Magnetisk lagringsdisk til mobile filmskapere

Polestar-mobiltelefonen er på vei

Apple tillater likevel webapper

Budsjettmobil fra Nothing

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 presentert i Barcelona

Come on, Barbie, let's go party

Her er Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra

0
Scroll to Top