Nyhet

Så mye vet vi om de kommende OnePlus 9-modellene

OnePlus 9 blir en markant oppgradering i forhold til OnePlus 8, mens skjermene ikke forandrer seg så mye i forhold til i fjor.
forfatter

I skrivende stund er OnePlus 8 Pro den eneste OnePlus-mobilen som støtter trådløs oppladning, men med OnePlus 9-serien blir det andre boller. Det skriver Androidcentral.com.

OnePlus 9 vil med stor sannsynlighet støtte samme 30W trådløse oppladningshastighet som OnePlus 8 Pro. I tillegg vil den nye mobilen komme med 4500 mAh batteri og kunne klare samme 65W hurtigoppladning via kabel som OnePlus 8T.

Ifølge 91mobiles.com kommer både OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro til å støtte såkalt reverse wireless charging, som betyr at man vil kunne lade andre produkter trådløst ved å plassere dem på baksiden av sin OnePlus-mobil.

oneplus-9-live-image-01 oneplus-9-live-image-02
<
>
Her er de første lekkede bildene av OnePlus 9. (Foto: 91mobiles.com)

OnePlus 9 får samme oppdateringsfrekvens som OnePlus 8 Pro

Både OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro kommer med Snapdragon 888-prosessor, men OnePlus 9 kommer med en flat 6,55″ skjerm i FHD+ oppløsning, mens OnePlus 9 Pro får en 6,78″ kurvet skjerm med QHD+ oppløsning. Begge modellene får samme 120 Hz oppdateringsfrekvens som OnePlus 8 Pro.

Det forventes at OnePlus 9-serien vil bli lansert i løpet av de kommende månedene.

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.