Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Så bra er kameraet på iPhone 4S

Denne videoen sammenligner kameraet på iPhone 4S med Canon EOS 5D Mark II. Resultatet er overraskende.

iPhone 4S er i salg kommende fredag, 28. oktober, og her er en sammenligning mellom kameraytelsen på iPhone-en og et av Canons beste speilreflekskameraer.

Robino Films har lekt seg med iPhone 4S, og laget en sammenligning med Canon EOS 5D Mark II. Et fullfomat speilreflekskamera med 21 megaspiksler.

De laget en rigg for anledningen, med iPhone 4S og Canon-kameraet side om side, og som man kan se er kvaliteten fra iPhone 4S svært god. Om enn ikke i klasse med Canon-kameraet, men likevel.

Canon-kameraet ble benyttet med en Canon 50mm f1.4, mens iPhone 4s objektivet tilsvarer ontrent 45mm med lysstyrke f2.7.

Legg merke til at EOS-en skyter 1080 HD-video på 30fps, iPhone 4S gjør det også i 1080 HD, men frameraten er tydeligvis lavere. Siden det flimrer litt mer når biler passerer:

Annonse

iPhone 4S / Canon 5d MKII Side by Side Comparison from Robino Films on Vimeo.

iPhone 4S slippes i Norge fredag 28. oktober, og koster fra 4.890 kroner uten binding.

Annonse

Her finner du prisene.

forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

2 Comments

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.