TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Så bra er kameraet på iPhone 4S

Denne videoen sammenligner kameraet på iPhone 4S med Canon EOS 5D Mark II. Resultatet er overraskende.

iPhone 4S er i salg kommende fredag, 28. oktober, og her er en sammenligning mellom kameraytelsen på iPhone-en og et av Canons beste speilreflekskameraer.

Robino Films har lekt seg med iPhone 4S, og laget en sammenligning med Canon EOS 5D Mark II. Et fullfomat speilreflekskamera med 21 megaspiksler.

De laget en rigg for anledningen, med iPhone 4S og Canon-kameraet side om side, og som man kan se er kvaliteten fra iPhone 4S svært god. Om enn ikke i klasse med Canon-kameraet, men likevel.

Canon-kameraet ble benyttet med en Canon 50mm f1.4, mens iPhone 4s objektivet tilsvarer ontrent 45mm med lysstyrke f2.7.

Legg merke til at EOS-en skyter 1080 HD-video på 30fps, iPhone 4S gjør det også i 1080 HD, men frameraten er tydeligvis lavere. Siden det flimrer litt mer når biler passerer:

iPhone 4S / Canon 5d MKII Side by Side Comparison from Robino Films on Vimeo.

iPhone 4S slippes i Norge fredag 28. oktober, og koster fra 4.890 kroner uten binding.

Her finner du prisene.

Legg igjen en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.