Apple

Er man homo hvis man som mann ønsker seg en rosa iPhone?
forfatter

Nei, dette er ingen spøk. Med iPhone 6S har Apple tilføyet en ny farge til den sedvanlige paletten, og den fargen er rosa! Eller “Rose Gold”, som Apple kaller den.

Og det har åpenbart sent menn i krise verden over. For hvordan kan man kjøpe en rosa iPhone og fremdeles bevare sin maskuline identitet? Flere menn deler sin bekymring med omverden via Twitter:

Slike ting skriver man selvfølgelig ikke ustraffet på Twitter, og søker man på det sosiale mediet etter for eksempel “rose gold fag”, får man gullkorn som disse opp på skjermen:

Takk til The Verge for inspirasjonen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.