Nyhet

Red Magic 8S Pro+ har raskest CPU og mest minne

ZTE Red Magic 8S Pro+ er først med Snapdragon 8+ Gen 2-prosessor og først med 24 GB minne!

Skrevet av / 09.07.23 - 20:38
Red Magic 8S Pro+ har raskest CPU og mest minne

ZTE er for oss mest kjent som et budsjettmerke med fjorårets spesifikasjoner. Men nå har de tydeligvis bestemt seg for å være størst, sterkest og best. Så snart vi hadde blitt vant til Snapdragons nye generasjon av raske prosessorer, ble det plutselig lansert en turboversjon av den. Og mange av oss lurer nok på hva man skal med 16 GB minne i en mobil…?

Nå lanserer ZTE en oppgradering av fjorårets Red Magic 8 Pro kalt 8S Pro, og den er den første på markedet med Snapdragon 8+ Gen 2. Legg merke til plusstegnet. Her er ytelseskjernen skrudd opp fra 3,2 GHz til 3,36 GHz, og grafikkprosessoren er klokket opp fra 680 MHz til 719 MHz. Det er en ytelsesøkning på 5-6 prosent. Den kan leveres med opptil 12 GB minne og 512 GB lagringsplass. Det er ikke småtteri!

Hvis du vil skille deg mer ut, finnes det en Transformers Bumblebee Edition (Foto: ZTE).

Men så kommer det jo selvfølgelig også en Pro+-modell av Red Magic 8S. Den starter på 16 GB minne og 256 GB lagringsplass. Men kan fås med hele 24 GB minne og 1 terabyte lagringsplass. Men hvorfor? Bare fordi de kan. Er den billig? Tja, den kinesiske prisen er €950, så det er jo ikke så verst. Men hvis den i det hele tatt kommer til Europa, blir nok prisen en annen.

Kilde: GSM Arena

Motorola Edge 40 Pro

Motorola mener alvor

Motorola Edge 40 Pro er på mange punkter den beste Android-mobilen til prisen akkurat nå.

Les videre
Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dine neste Ray-Bans blir ikke bare stilige, de blir også smarte!

Samsung lekker neste Galaxy

Xiaomi gir deg smarte helsefunksjoner

Ny Xiaomi 13T-serie

Garmin-klokke for en aktiv livsstil

Nå er iOS 17 her

Scroll to Top