TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Rå smartmobil med 12 megapiksler

Sjekk denne. Nokia N8 har 12 megapiksler og kan ta opp video i HD-kvalitet.

Observante lesere vil huske at Nokia kjøpte Symbian for ikke lenge siden, derfor er det ikke så rart at N8 kjører Symbian 3 operativsystem. Smartmobilen med turbo 3G og 12 megapiksler oppløsning på stillbilder, bruker Carl Zeiss.merket optikk og har xenon-blits i tillegg.
Ikke nok med det, N8 kan ta HD-video (720p 25 fps i H.264, MPEG-4-format), som man kan redigere i kameraet, og lydopptak i Dolby Digital Plus surround. Mobilen kan dessuten kobles rett i tv-en med en HDMI-kabel, slik at man kan vise stillbilder eller HD-video på flatskjermen. Den støtter selvsagt Ovi Store, Nokias App Store, riktignok ikke like innholdsrik som Apples App Store til iPhone og iPod touch, men likevel praktisk.
Den støtter også Ovi Map’s med stemmeguiding, og det beste med den er at den er integert i N8, og gratis. Det gjelder også oppdateringene, skal vi tro Nokia.
Mobilen har også WebTV integrert, begrenset i første omgang til CNN,  National Geographic og noen til.
Skjermen på 3,5 tommer er av OLED-typen som har bedre fargegjengivelse og innsynsvinkel enn vanlige LCD-skjermer, men i tillegg til pekeskjermen finnes det knapper for de mest brukte funksjonene på N8.

Nokia N8

Legg igjen en kommentar

Marius


Siste artikler: