Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Rå smartmobil med 12 megapiksler

Sjekk denne. Nokia N8 har 12 megapiksler og kan ta opp video i HD-kvalitet.

Observante lesere vil huske at Nokia kjøpte Symbian for ikke lenge siden, derfor er det ikke så rart at N8 kjører Symbian 3 operativsystem. Smartmobilen med turbo 3G og 12 megapiksler oppløsning på stillbilder, bruker Carl Zeiss.merket optikk og har xenon-blits i tillegg.
Ikke nok med det, N8 kan ta HD-video (720p 25 fps i H.264, MPEG-4-format), som man kan redigere i kameraet, og lydopptak i Dolby Digital Plus surround. Mobilen kan dessuten kobles rett i tv-en med en HDMI-kabel, slik at man kan vise stillbilder eller HD-video på flatskjermen. Den støtter selvsagt Ovi Store, Nokias App Store, riktignok ikke like innholdsrik som Apples App Store til iPhone og iPod touch, men likevel praktisk.
Den støtter også Ovi Map’s med stemmeguiding, og det beste med den er at den er integert i N8, og gratis. Det gjelder også oppdateringene, skal vi tro Nokia.
Mobilen har også WebTV integrert, begrenset i første omgang til CNN,  National Geographic og noen til.
Skjermen på 3,5 tommer er av OLED-typen som har bedre fargegjengivelse og innsynsvinkel enn vanlige LCD-skjermer, men i tillegg til pekeskjermen finnes det knapper for de mest brukte funksjonene på N8.

Nokia N8

forfatter
Av

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.