Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

R-versjonen av OnePlus 12 lanseres i Norge

Både OnePlus 12 og OnePlus 12R lanseres på det europeiske markedet 23. januar.

Skrevet av / 21.12.23 - 11:03
R-versjonen av OnePlus 12 lanseres i Norge

OnePlus har nå eksistert i 10 år, og det kinesiske selskapet feiret med stil for bare noen dager siden. I en video produsert for anledningen avslører OnePlus flere detaljer om den kommende toppmodellen OnePlus 12, som selskapet lanserte på det kinesiske markedet i begynnelsen av desember.

I videoen, som du kan se lenger ned i artikkelen, får vi flere detaljer og mange bilder av den kommende OnePlus 12. Vi får også vite at budsjettmodellen OnePlus 12R blir tilgjengelig utenfor India og Kina for første gang.

Les også OnePlus Open bretter seg ut Med OnePlus Open gir det brettbare formatet plutselig mening.

OnePlus’ R-serie har mye til felles med selskapets T-modeller – som OnePlus 10T – som vi ikke har sett nye versjoner av siden 2022. Det er en litt billigere toppmodell, som ryktes å komme med Snapdragon 8 Gen 2-prosessor, der OnePlus 12 har den splitter nye Snapdragon 8 Gen 3-prosessoren.

Begge telefoner vil blive lanceret på det internationale marked ved en lanceringsevent, som OnePlus har døbt “Smooth Beyond Belief”. Lanceringen finder sted d. 23. januar 2024 kl. 15.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Her er HMDs egne mobiler

Tracker for Google Find My-nettverket

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Lyd & Bilde
Scroll to Top