Prøv Facebook Home allerede nå

MoDaCo har lekket en betaversjon av Facebook Home.
Annonse
Annonse
forfatter

Hvis du ikke kan vente med å prøve Facebook Home, som Mark Zuckerberg lanserte på slutten av forrige uke, kan du laste ned en betaversjon allerede nå. Det skriver MoDaCo.com, hvor du også kan hente softwaren.

Facebook Home er laget til Android, men det er ikke alle Android-telefoner som støtter Facebooks nye brukergrensesnitt. Ifølge Facebook selv blir det i første omgang kun telefonene HTC One, HTC One X, Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy S4 og Samsung Galaxy Note II, som støtter Facebook Home, men skribenten fra MoDaCo har selv testet betaversjonen, og han skriver at din Android smarttelefon kun trenger en maksimal skjermoppløsning på 1280 x 768 piksler, så bør Facebook Home fungere på din telefon.

Skjermbilde 2013-04-09 kl. 12.56.38

Betaversjonen av Facebook Home er imidlertid spekket med feil. For eksempel virker ikke de såkalte ”chat heads”. Du må avinstallere din eksisterende Facebook-app, hvis denne ligger på din telefon. Og du må dessuten huske å tillate installering av apps fra ukjente kilder i innstillingene. Ellers virker ikke Facebook Home.

Til gjengjeld trenger ikke din telefon å være rootet.

Annonse

Skjermbilde 2013-04-09 kl. 12.56.55

Hent betaversjonen og les alle detaljer her.

Hvis du ikke ønsker å installere betaversjoner på din Android smartmobil, så kommer den ferdige utgaven av Facebook Home i Google Play-butikken den 12. april.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Den kinesiske elektronikkgiganten har meddelt til sine leverandører, at de må regne med et markant fall i bestillinger av komponenter til smarttelefoner i år.
Motorola Moto G30 kommer med 64 Mp kamera og 90 Hz skjerm.
Lesebrett for fargerike illustrasjoner.
Galaxy A52 og Galaxy A72 får 90 Hz, mens skjermen på Galaxy A52 5G kommer helt opp til 120 Hz.
Negative kommentarer renner inn etter trøbbel med forhåndsbestillingen av IONIQ 5.
Kjapp deg om du ønsker James Bonds kamera.
Elektrostatiske hodetelefoner og drivere fra Stax er bare begynnelsen.
Volkswagen ID.4 har ankommet norske forhandlere. Vi har tatt en rask titt - og lytt - på infotainment-systemet!
Canon oppgraderer EOS M50 Mark II med flere videofunksjoner.
Den nye, internasjonale, strømmetjenesten Paramount+ kommer snart til Norden. Nå er prisen (og litt av innholdet) klar.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.