TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Prøv Facebook Home allerede nå

MoDaCo har lekket en betaversjon av Facebook Home.

Hvis du ikke kan vente med å prøve Facebook Home, som Mark Zuckerberg lanserte på slutten av forrige uke, kan du laste ned en betaversjon allerede nå. Det skriver MoDaCo.com, hvor du også kan hente softwaren.

Facebook Home er laget til Android, men det er ikke alle Android-telefoner som støtter Facebooks nye brukergrensesnitt. Ifølge Facebook selv blir det i første omgang kun telefonene HTC One, HTC One X, Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy S4 og Samsung Galaxy Note II, som støtter Facebook Home, men skribenten fra MoDaCo har selv testet betaversjonen, og han skriver at din Android smarttelefon kun trenger en maksimal skjermoppløsning på 1280 x 768 piksler, så bør Facebook Home fungere på din telefon.

Skjermbilde 2013-04-09 kl. 12.56.38

Betaversjonen av Facebook Home er imidlertid spekket med feil. For eksempel virker ikke de såkalte ”chat heads”. Du må avinstallere din eksisterende Facebook-app, hvis denne ligger på din telefon. Og du må dessuten huske å tillate installering av apps fra ukjente kilder i innstillingene. Ellers virker ikke Facebook Home.

Til gjengjeld trenger ikke din telefon å være rootet.

Skjermbilde 2013-04-09 kl. 12.56.55

Hent betaversjonen og les alle detaljer her.

Hvis du ikke ønsker å installere betaversjoner på din Android smartmobil, så kommer den ferdige utgaven av Facebook Home i Google Play-butikken den 12. april.

Legg igjen en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.