Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Prøv Facebook Home allerede nå

MoDaCo har lekket en betaversjon av Facebook Home.

Hvis du ikke kan vente med å prøve Facebook Home, som Mark Zuckerberg lanserte på slutten av forrige uke, kan du laste ned en betaversjon allerede nå. Det skriver MoDaCo.com, hvor du også kan hente softwaren.

Facebook Home er laget til Android, men det er ikke alle Android-telefoner som støtter Facebooks nye brukergrensesnitt. Ifølge Facebook selv blir det i første omgang kun telefonene HTC One, HTC One X, Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy S4 og Samsung Galaxy Note II, som støtter Facebook Home, men skribenten fra MoDaCo har selv testet betaversjonen, og han skriver at din Android smarttelefon kun trenger en maksimal skjermoppløsning på 1280 x 768 piksler, så bør Facebook Home fungere på din telefon.

Skjermbilde 2013-04-09 kl. 12.56.38

Betaversjonen av Facebook Home er imidlertid spekket med feil. For eksempel virker ikke de såkalte ”chat heads”. Du må avinstallere din eksisterende Facebook-app, hvis denne ligger på din telefon. Og du må dessuten huske å tillate installering av apps fra ukjente kilder i innstillingene. Ellers virker ikke Facebook Home.

Til gjengjeld trenger ikke din telefon å være rootet.

Annonse

Skjermbilde 2013-04-09 kl. 12.56.55

Hent betaversjonen og les alle detaljer her.

Annonse

Hvis du ikke ønsker å installere betaversjoner på din Android smartmobil, så kommer den ferdige utgaven av Facebook Home i Google Play-butikken den 12. april.

forfatter

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.