Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Proffmobilen Nokia E75

Brukere som må være online hele tiden, bør ta en titt på nye Nokia E75 eller E55. Her får man fullt tastatur med Nokia Messaging som synker med bedriftens e-postklienter.

Skrevet av / 16.02.09 - 22:09
Proffmobilen Nokia E75

Med Nokia Messaging kan E75 og E55 plukke e-poster fra bedriftens servere og med QWERTY-tastatur kan man bli mer effektiv når man skal vare på alle e-postene.
– Effektivitet dreier seg om å gjøre mer med mindre, og det å ha rett fokus på hva som virkelig er viktig, sier Klas Ström, produktsjef i Nokia Skandinavia.
– Med direkte tilgang til Microsoft Exchange og IBM Lotus Notes kan bedrifter potensielt spare opp til en tredjedel av sine driftskostnader da det ikke vil være behov for mellomvare eller tilleggsservere.
E75 er en skyvemobil hvor tastaturet skyves ut vertikalt, og da har man full tilgang til et QWERTY-tastatur med større taster enn man finner på de fleste mobiler.
For å holde oversikten med alle e-postene, har mobilene valgbar visningsmodus og sorteringsmuligheter etter dato, avsender eller størrelse.
Både E75 og E55 – som ikke har skyvbart tastatur – leveres med Nokia Maps og assistert GPS med integrert tremåneders navigasjonslisens, og med N-Gage integert kan man spille spill på mobilene.
Ovi Files er inkludert i Nokia E75 og da får man tilgang til filer lagret på en PC som kan fjernadministreres  fjernadministreres og -deles, også når PC-en er skrudd av, heter det i pressemeldingen.
Mens Nokia E75 kommer allerede i mars måned til cirka 375 euro, før eventuelle avgifter og subsidier, vil Nokia E55 komme i salg i andre kvartal til til cirka 265 euro, også det før eventuelle avgifter og subsidier.
Les mer om Nokias nye mobiler her.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top