Mobiltelefon:

Brukere som må være online hele tiden, bør ta en titt på nye Nokia E75 eller E55. Her får man fullt tastatur med Nokia Messaging som synker med bedriftens e-postklienter.

Med Nokia Messaging kan E75 og E55 plukke e-poster fra bedriftens servere og med QWERTY-tastatur kan man bli mer effektiv når man skal vare på alle e-postene.
– Effektivitet dreier seg om å gjøre mer med mindre, og det å ha rett fokus på hva som virkelig er viktig, sier Klas Ström, produktsjef i Nokia Skandinavia.
– Med direkte tilgang til Microsoft Exchange og IBM Lotus Notes kan bedrifter potensielt spare opp til en tredjedel av sine driftskostnader da det ikke vil være behov for mellomvare eller tilleggsservere.
E75 er en skyvemobil hvor tastaturet skyves ut vertikalt, og da har man full tilgang til et QWERTY-tastatur med større taster enn man finner på de fleste mobiler.
For å holde oversikten med alle e-postene, har mobilene valgbar visningsmodus og sorteringsmuligheter etter dato, avsender eller størrelse.
Både E75 og E55 – som ikke har skyvbart tastatur – leveres med Nokia Maps og assistert GPS med integrert tremåneders navigasjonslisens, og med N-Gage integert kan man spille spill på mobilene.
Ovi Files er inkludert i Nokia E75 og da får man tilgang til filer lagret på en PC som kan fjernadministreres  fjernadministreres og -deles, også når PC-en er skrudd av, heter det i pressemeldingen.
Mens Nokia E75 kommer allerede i mars måned til cirka 375 euro, før eventuelle avgifter og subsidier, vil Nokia E55 komme i salg i andre kvartal til til cirka 265 euro, også det før eventuelle avgifter og subsidier.
Les mer om Nokias nye mobiler her.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
HBO slipper nå traileren til sin nye norske dramaserie.
Se den første, heftige, traileren til den nye storfilmen.
Også nykommeren på strømmemarkedet, Paramount+, vil produsere lokalt, nordisk, innhold.
Den nye, internasjonale, strømmetjenesten Paramount+ kommer snart til Norden. Nå er prisen (og litt av innholdet) klar.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.
ID.5 blir en kupéversjon av den elektriske familie-SUV-en ID.4.