Nyhet

PocketBook InkPad Color: lesebrett med farger

Lesebrett for fargerike illustrasjoner.

Skrevet av / 17.02.21 - 09:25
PocketBook InkPad Color: lesebrett med farger

PocketBook InkPad Color har som navnet avslører, fargeskjerm. Som slett ikke er vanlig for et lesebrett. De kommer stort sett bare med e-ink i sort, og mens det funker brillefint på tekst, er det mindre festlig på bilder, tegneserier og illustrasjoner.

Men nå altså, kan man se dem i farger, på lesebrettets 7,8 tommers E Ink Kaleido-skjerm med 300 dpi oppløsning fra 1872 x 1404 piksler, som også støtter lydbøker og har en tekst-til-tale-funksjon.

Lesebrettet har også Bluetooh, sånn at du kan koble til hodetelefoner, og lagringskapasiteten er på 16 GB, men man kan bruke et microSD-kort hvis man trenger å lagre enda flere filer.

Vekten er oppgitt til 225 gram, prisen til 3199 kr, og lesebrettet er i salg innen et par uker.

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dine neste Ray-Bans blir ikke bare stilige, de blir også smarte!

Samsung lekker neste Galaxy

Xiaomi gir deg smarte helsefunksjoner

Ny Xiaomi 13T-serie

Garmin-klokke for en aktiv livsstil

Nå er iOS 17 her

Scroll to Top