Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

PocketBook InkPad Color: lesebrett med farger

Lesebrett for fargerike illustrasjoner.

PocketBook InkPad Color har som navnet avslører, fargeskjerm. Som slett ikke er vanlig for et lesebrett. De kommer stort sett bare med e-ink i sort, og mens det funker brillefint på tekst, er det mindre festlig på bilder, tegneserier og illustrasjoner.

Men nå altså, kan man se dem i farger, på lesebrettets 7,8 tommers E Ink Kaleido-skjerm med 300 dpi oppløsning fra 1872 x 1404 piksler, som også støtter lydbøker og har en tekst-til-tale-funksjon.

Lesebrettet har også Bluetooh, sånn at du kan koble til hodetelefoner, og lagringskapasiteten er på 16 GB, men man kan bruke et microSD-kort hvis man trenger å lagre enda flere filer.

Vekten er oppgitt til 225 gram, prisen til 3199 kr, og lesebrettet er i salg innen et par uker.

 

Full tilgang til Lyd & Bilde for 1 kr

Prøv i en uke og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter
Skrevet av

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Lesebrett for fargerike illustrasjoner.

Lesebrett for fargerike illustrasjoner.

Lesebrett for fargerike illustrasjoner.

Lesebrett for fargerike illustrasjoner.

Lesebrett for fargerike illustrasjoner.

Lesebrett for fargerike illustrasjoner.

Lesebrett for fargerike illustrasjoner.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.