TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Oppdater nå:

Nå får du nesten ny iPhone, iPod touch eller iPad, hvis du dokker den og oppdaterer via iTunes på PC-en eller Mac-en din. Det er bare to ting du må gjøre først.

forfatter
Publisert 12.10.11 - 21:00

Alle som har en iPhone, iPod touch (nyere versjoner) og eller en iPad, kan nå oppdatere til iOS 5, som er en ny versjon av operativsystemet til Apples i-enheter.

Med over 200 endringer, nye funksjoner og en enda kjappere brukeropplevelse, er det vel verdt å oppdatere. Gratis er det også.

Lurer du på hva som er nytt, finner du oversikten over de viktigste endringene her.

Men før du oppdaterer, må du laste ned en ny versjon av iTunes – versjon 10.5 – som du finner her.

Deretter dokker du iPod, iPhone eller iPad og starter iTunes, velger oppdater og venter på nedlasting, og innstallasjon av nytt operativsystem til versjon iOS 5.

Oppdateringen støttes av iPad 2,  iPad 1, iPhone 4, iPhone 3GS, og tredje- og fjerdegenerasjons iPod touch.

Husk å oppdatere appene dine i App Store før du tar en sikkerhetskopi og innstallerer iOS 5.

Samtidig med iOS 5 slippes også iCloud til Mac OS X brukere. For at iCloud skal fungere, må du oppdatere Mac OS til versjon 10.7.2, under eplemenyen øverst til venstre på skjermen.

Velg Programvareoppdatering i menyen, og følg instruksjonene.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
For feinsmeckeren Garmin gjør virkelig sitt ytterste for å kunne tilby en klokke for alle smaker. Nå har de presentert en smartklokke med så klassisk utseende at den ofte tas for å være en tradisjonell analog klokke.
Stor mobil til stort budsjett Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en verdig arvtaker til sin skamroste forgjenger. Men likevel er vi ikke helt der oppe denne gangen.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Følg Lyd & Bilde