iOS 5

Nå får du nesten ny iPhone, iPod touch eller iPad, hvis du dokker den og oppdaterer via iTunes på PC-en eller Mac-en din. Det er bare to ting du må gjøre først.
forfatter

Alle som har en iPhone, iPod touch (nyere versjoner) og eller en iPad, kan nå oppdatere til iOS 5, som er en ny versjon av operativsystemet til Apples i-enheter.

Med over 200 endringer, nye funksjoner og en enda kjappere brukeropplevelse, er det vel verdt å oppdatere. Gratis er det også.

Lurer du på hva som er nytt, finner du oversikten over de viktigste endringene her.

Men før du oppdaterer, må du laste ned en ny versjon av iTunes – versjon 10.5 – som du finner her.

Deretter dokker du iPod, iPhone eller iPad og starter iTunes, velger oppdater og venter på nedlasting, og innstallasjon av nytt operativsystem til versjon iOS 5.

Oppdateringen støttes av iPad 2,  iPad 1, iPhone 4, iPhone 3GS, og tredje- og fjerdegenerasjons iPod touch.

Husk å oppdatere appene dine i App Store før du tar en sikkerhetskopi og innstallerer iOS 5.

Samtidig med iOS 5 slippes også iCloud til Mac OS X brukere. For at iCloud skal fungere, må du oppdatere Mac OS til versjon 10.7.2, under eplemenyen øverst til venstre på skjermen.

Velg Programvareoppdatering i menyen, og følg instruksjonene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.