iPhone-app:

Fra i dag kan man innstallere nettleseren Opera Mini på iPhone og iPod touch. Opera lover at den skal være raskere enn Safari på iPhone.

Opera Mini kan lastes ned gratis fra Apples App Store, og innstallerer seg på din iPhone på sekunder. Så er det bare å surfe i vei, forhåpentlig raskere enn Apples egen nettleser, Safari for iPhone.
Potensialet for Opera Mini er 85 millioner iPhone og iPod touch brukere, som kan glede seg over en nettleser som er raskere uansett nettilgang, noe som i tilfelle er veldig nyttig når man bare har tilgang til et eldre 2G-nett (EDGE). En avansert teknologi som komprimerer koden til nettsidene skal gjøre selve surfeopplevelsen bedre ved at sidene lastes kjappere.
I ytterste konsekvens kan man spare noen kroner ved å bruke Opera Mini, fordi nettsider som er lettere krever mindre datatrafikk, så de som betaler per Mb slipper litt billigere unna.
Nettleseren har plass for ikoner i nettleservinduet, som markerer de mest bruke nettstedene, som man bare berører for å gå til direkte.
Foreløpig støtter ikke Opera MIni sømløs skalering av nettsider, men rykker i stedet til spaltebredde eller bildebredde når man skalerer eller soomer med to fingre på skjermen.
Opera

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.