Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Opera Mini til iPhone

Fra i dag kan man innstallere nettleseren Opera Mini på iPhone og iPod touch. Opera lover at den skal være raskere enn Safari på iPhone.

Skrevet av / 13.04.10 - 12:30
Opera Mini til iPhone

Opera Mini kan lastes ned gratis fra Apples App Store, og innstallerer seg på din iPhone på sekunder. Så er det bare å surfe i vei, forhåpentlig raskere enn Apples egen nettleser, Safari for iPhone.
Potensialet for Opera Mini er 85 millioner iPhone og iPod touch brukere, som kan glede seg over en nettleser som er raskere uansett nettilgang, noe som i tilfelle er veldig nyttig når man bare har tilgang til et eldre 2G-nett (EDGE). En avansert teknologi som komprimerer koden til nettsidene skal gjøre selve surfeopplevelsen bedre ved at sidene lastes kjappere.
I ytterste konsekvens kan man spare noen kroner ved å bruke Opera Mini, fordi nettsider som er lettere krever mindre datatrafikk, så de som betaler per Mb slipper litt billigere unna.
Nettleseren har plass for ikoner i nettleservinduet, som markerer de mest bruke nettstedene, som man bare berører for å gå til direkte.
Foreløpig støtter ikke Opera MIni sømløs skalering av nettsider, men rykker i stedet til spaltebredde eller bildebredde når man skalerer eller soomer med to fingre på skjermen.
Opera

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

Lyd & Bilde
Scroll to Top