iPhone-app:

Fra i dag kan man innstallere nettleseren Opera Mini på iPhone og iPod touch. Opera lover at den skal være raskere enn Safari på iPhone.

Opera Mini kan lastes ned gratis fra Apples App Store, og innstallerer seg på din iPhone på sekunder. Så er det bare å surfe i vei, forhåpentlig raskere enn Apples egen nettleser, Safari for iPhone.
Potensialet for Opera Mini er 85 millioner iPhone og iPod touch brukere, som kan glede seg over en nettleser som er raskere uansett nettilgang, noe som i tilfelle er veldig nyttig når man bare har tilgang til et eldre 2G-nett (EDGE). En avansert teknologi som komprimerer koden til nettsidene skal gjøre selve surfeopplevelsen bedre ved at sidene lastes kjappere.
I ytterste konsekvens kan man spare noen kroner ved å bruke Opera Mini, fordi nettsider som er lettere krever mindre datatrafikk, så de som betaler per Mb slipper litt billigere unna.
Nettleseren har plass for ikoner i nettleservinduet, som markerer de mest bruke nettstedene, som man bare berører for å gå til direkte.
Foreløpig støtter ikke Opera MIni sømløs skalering av nettsider, men rykker i stedet til spaltebredde eller bildebredde når man skalerer eller soomer med to fingre på skjermen.
Opera

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Les også

HBO puster nytt liv i en av tidenes mest populære TV-serier.
Ettar at HBO avsluttet sin flaggskipserie, Game of Thrones, har seertallene virkelig fått seg et skudd for baugen.
HBO har nå annonsert skuespillerne til andresesongen av Fremvandrerne (Beforeigners), og vi drar kjensel på en gammel kjenning fra Game of Thrones.
Netflix slipper nå traileren til den kommende seriemorder-serien Night Stalker.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Dårlig batteri på Sonos Move? Nå kan du skifte det selv.
Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovegg kommer nok ikke inn i stua med det første, men det kan godt hende du får se den i aksjon likevel!
Forsterker kampen mot Sonos, med Sound Bar 550.
Anvendelig 35mm for Sony fullformat
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.
Earins nye øresnegler lover bedre bass og lydkvalitet enn konkurrentene.
Ny infotaimentskjerm dekker hele dasbordet
LG Display tilbyr flere nye OLED skjermstørrelser i 2021, deriblant en etterlengtet 42-tommer. Spørsmålet er hvilken av TV-produsentene som biter på først?