Search
Generic filters
 itemprop

OnePlus er klar med 120 Hz Fluid Display-skjerm i 2020

Den kommende OnePlus 8-serie får trolig ny skjermteknologi

Toppsjef i OnePlus, Pete Lau, har lagt ut to videoer på Twitter som viser den nye 120 Hz-skjermen, som vi regner med å se i minst en av OnePlus nye smarttelefoner i den kommende OnePlus 8-serien.

I 2019 lanserte OnePlus flere mobiler med 90 Hz-skjerm – herunder OnePlus 7 Pro og OnePlus 7T – og den raske oppdateringsfrekvensen ga en langt mer flytende og raskere brukeropplevelse enn på de fleste konkurrerende mobiler.

Den høyere oppdateringshastigheten betyr nemlig at hele brukerflaten på mobilen – alle menyer, ikoner og animasjoner – vises med flere bilder i sekundet.

Og nå er OnePlus altså klare til å gå fra 90 Hz til 120 Hz, som blant annet skal gjøre scrolle-opplevelsen mer flytende og enda mer responsiv.

annonse

MEMC

De nye OnePlus-mobilene får 2K AMOLED-skjermer, som leveres av Samsung, og utover den høyere oppdateringsfrekvensen har OnePlus også fått innebygd bevegelsesutjevningsteknologi, MEMC (motion estimation and motion compensation), som er en metode vi kjenner fra TV’er.

annonse

MEMC er designet til å få videoer til å se bedre ut ved å øke antallet frames i bildet. Dermed optimaliseres videoinnholdet, som originalt er filmet med 24 eller 30 fps, slik at det kan spilles av med minst 60 fps så skjermens høye oppdateringshastighet utnyttes bedre.

annonse

Dessuten kan vi forvente en høy lysstyrke på opptil 1.000 nits, som skulle garantere at mobilen også kan brukes uten problemer i sterkt sollys.

Du kan lese mer om OnePlus nye skjermteknologi i dette blogginnlegget på selskapets eget forum.

 

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
Logg inn for å lese videre.

Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Les også