TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
BLACK WEEK PÅ LB+ - 12 MND 30%!
Nyhet

OnePlus er klar med 120 Hz Fluid Display-skjerm i 2020

Den kommende OnePlus 8-serie får trolig ny skjermteknologi

forfatter
Publisert 20.01.20 - 15:56

Toppsjef i OnePlus, Pete Lau, har lagt ut to videoer på Twitter som viser den nye 120 Hz-skjermen, som vi regner med å se i minst en av OnePlus nye smarttelefoner i den kommende OnePlus 8-serien.

I 2019 lanserte OnePlus flere mobiler med 90 Hz-skjerm – herunder OnePlus 7 Pro og OnePlus 7T – og den raske oppdateringsfrekvensen ga en langt mer flytende og raskere brukeropplevelse enn på de fleste konkurrerende mobiler.

Den høyere oppdateringshastigheten betyr nemlig at hele brukerflaten på mobilen – alle menyer, ikoner og animasjoner – vises med flere bilder i sekundet.

Og nå er OnePlus altså klare til å gå fra 90 Hz til 120 Hz, som blant annet skal gjøre scrolle-opplevelsen mer flytende og enda mer responsiv.

MEMC

De nye OnePlus-mobilene får 2K AMOLED-skjermer, som leveres av Samsung, og utover den høyere oppdateringsfrekvensen har OnePlus også fått innebygd bevegelsesutjevningsteknologi, MEMC (motion estimation and motion compensation), som er en metode vi kjenner fra TV’er.

MEMC er designet til å få videoer til å se bedre ut ved å øke antallet frames i bildet. Dermed optimaliseres videoinnholdet, som originalt er filmet med 24 eller 30 fps, slik at det kan spilles av med minst 60 fps så skjermens høye oppdateringshastighet utnyttes bedre.

Dessuten kan vi forvente en høy lysstyrke på opptil 1.000 nits, som skulle garantere at mobilen også kan brukes uten problemer i sterkt sollys.

Du kan lese mer om OnePlus nye skjermteknologi i dette blogginnlegget på selskapets eget forum.

 

Annonse
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kongen av brettmobiler er tilbake Motorola Razr 2022 beviser at alle god ting er tre. Endelig lever Motorolas brettmobil opp til sin ikoniske forgjenger.
Lang, men middelmådig brukstid Nokia X30 5G er den grønneste mobilen fra finske HMD, men ytelsen er ikke imponerende.
Black Week 2022: Seks knallgode mobiltilbud Du kan finne gode smarttelefoner til gode priser på Black Friday, men forhandlerne prøver også å kvitte seg med de dårligst selgende varene. Slik unngår du bomkjøp.
Huawei: Slik unngår du HBO's blokkering Huawei bekrefter problemer med streamingtjeneste, men foreslår en løsning.
Følg Lyd & Bilde