Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

NYHET

OnePlus 7 Pro får en av markedets beste mobilskjermer

Selv om prisen blir lavere, så får den kommende OnePlus 7 Pro en skjerm som er minst like god som skjermene på Samsung Galaxy S10+ og iPhone Xs Max.

Skrevet av / 29.04.19 - 16:41
OnePlus 7 Pro får en av markedets beste mobilskjermer

DisplayMate, som sammen med DxOMark er verdens ledende eksperter innen benchmarks av skjermteknologi, har allerede fått muligheten til å se på den kommende OnePlus 7 Pro toppmobilen, som den kinesiske mobilprodusenten lanserer den 14. mai.

Og selv om Displaymate enda ikke har offentliggjort den dyptgående testen, så har ekspertene allerede gitt ut resultatet. A+ lyder bedømmelsen, som plasserer OnePlus 7 Pro i toppkategorien sammen med smarttelefoner som Samsung Galaxy S10+ og Apple iPhone Xs Max, selv om OnePlus-modellen vil koste noe mindre enn konkurrentene.

OnePlus holder kortene tett til brystet når det gjelder den kommende toppmodellen, men i et intervju av The Verge fortalte selskapet grunnlegger og toppsjef Pete Lau at mobilens skjerm vil «redefinere rask og glatt»

I dag fulgte OnePlus opp med en pressemelding som gir flere detaljer om skjermen.

«Enten det handler om fargegjengivelse, lysstyrke, kontrast eller pikseltetthet scorer OnePlus 7 Pro særdeles høyt på alle parametre, som betyr at telefonen tilbyr en markant bedre og skarpere skjermopplevelse for brukerne,» skriver OnePlus og fortsetter:

«I tillegg har skjermen også mottatt en «Safety for Eyes»-sertifisering fra det uavhengige test- og sertifiseringsinstituttet VDE for evnen til å filtrere skadelig blått lys. På OnePlus 7 Pro blir det blant annet mulig å tilpasse lysstyrke og fargetemperatur, slik at hver enkelt bruker får den beste opplevelsen mulig med telefonen.» 

Ifølge The Verge kommer skjermen på OnePlus 7 Pro med en oppdateringshastighet på 90Hz. Det tilsvarer 90 fps, som i praksis betyr vesentlig glattere animasjoner og en mer flytende opplevelse.

DisplayMate publiserer en dyptgående artikkel om skjermen i OnePlus 7 Pro den 14. mai, samme dag som OnePlus lanserer den nye telefonen ved tre globale arrangementer i New York, London og Bangalore. 

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

Magnetisk lagringsdisk til mobile filmskapere

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top