Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

NYHET

OnePlus 7 Pro får 5G og lynrask skjerm

Ny flaggskipsmodell lanseres 14. mai. Og om du er rask kan du delta på lanseringen i London.

Skrevet av / 24.04.19 - 20:03
OnePlus 7 Pro får 5G og lynrask skjerm

Den 14. mai kl 17 norsk tid løfter OnePlus sløret for hele to nye smarttelefoner. Serien består av OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro. Lanseringen foregår på tre forskjellige arrangementer i henholdsvis Bangalore, London og New York.

«OnePlus har alltid fokusert på å lage telefoner i dialog med sitt store community av brukere og fans. Derfor er det naturlig at OnePlus’ mange fans verden rundt får muligheten til å delta i lanseringen. Deltakerne ved de tre eventene vil være blant de første til å se de nyeste OnePlus-enhetene,» sier selskapet i en pressemelding.

Men man må visst være rask for å sikre seg en plass – i fjor ble et tilsvarende arrangement i London utsolgt på bare ti timer.

Billetter til London-eventet kan allerede nå kjøpes på oneplus.com. Nedsatte Early Bird billetter kan kjøpes fram til den 25. april for 175 kroner.

Hvis man ikke har mulighet til å delta i selve lanseringen men fortsatt vil følge med på presentasjonen, så kan man følge med på OnePlus’ nettside samt YouTube, Twitter eller Facebook.

5G og lynrask skjerm

OnePlus har fortsatt ikke avslørt noen detaljer om de kommende mobilene, men i et intervju med The Verge avslører OnePlus-direktør Pete Lau at OnePlus har brukt tre ganger så mye på skjermen enn normalt på den kommende flaggskipsmodellen, OnePlus 7 Pro. Ifølge Lau kommer skjermen til å «redefinere rask og glatt», og han forteller at da så den første gang ble han «sjokkert» over skjermen, som han beskriver som «super-smooth and very crisp».

Og selv om toppsjefen ikke bekrefter det direkte, så nevner The Verge rykter om at skjermen skulle komme med en oppdateringshastighet på 90Hz. Det vil si 90 fps, som i praksis betyr vesentlig glattere animasjoner og i det hele tatt en mer flytende opplevelse.

At begge kommende OnePlus-mobiler kommer med 5G skulle også være helt sikkert, vurderer The Verge. Men det er ikke noe Pete Lau legger stor vekt på, skriver mediet. Primært fordi 5G-nettverkene foreløpig ikke er utbredt nok.

Pete Lau har for øvrig tidligere sagt at 5G vil få en mye større betydning på en rekke områder i forhold til smarttelefoner, så vurderingen virker troverdig.

Følg med den 14. maj

Her på lydogbilde.no følger vi naturligvis også arrangementet den 14. mai, og du vil kunne lese alt om både OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro her på siden, når lanseringen er overstått.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

Magnetisk lagringsdisk til mobile filmskapere

Polestar-mobiltelefonen er på vei

Apple tillater likevel webapper

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top