TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

OnePlus 10T 5G er rett rundt hjørnet

Kommer med den nye Snapdragon 8+ Gen 1 prosessoren og OxygenOS 13.

forfatter
Publisert 21.07.22 - 16:29

Forrige gang OnePlus presenterte en smarttelefon på et fysisk event var tilbake i 2019, da OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro McLaren ble lansert.

Etter flere år med koronapandemi er man endelig tilbake til den fysiske verden, så OnePlus 10T 5G – etterfølgeren til fjorårets OnePlus 10 Pro – blir lansert i Gotham Hall i New York den 3. august kl 16:00. Det skriver OnePlus i en pressemelding, hvor den kinesiske mobilprodusenten også avslører de første detaljene om den kommende smarttelefonen.

Den kommer nemlig med Qualcomms nyeste og hittil raskeste Snapdragon Gen 1 prosessor samt den nyeste versjon 13 av OnePlus sitt eget OxygenOS-brukergrensesnitt.

Sistnevnte byr på forbedringer til bl.a. gaming, brukertilpasning og tilkoblingsmuligheter, lover OnePlus.

Alle som tilfeldigvis måtte befinne seg i New York den 3. august kan bli med på begivenheten. En billett koster USD 25 og kan kjøpes her.

Alle vi andre kan følge med på OnePlus sin YouTube-kanal.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nye smartklokker fra Samsung med fokus på helse Den nye Galaxy Watch5-serien skal bl.a. gi deg mer innholdsrik søvnregistrering.
Samsung oppgraderer sine brettbare mobiler De to brettbare mobilene kommer blant annet med lynrask prosessor, og Galaxy Z Fold 4 får kamera fra Galaxy S22-serien.
En oppgradert nedgradering OnePlus 10T er en god mobiltelefon, men hold tungen rett i munnen. Det følger med et par kompromisser i pakken.
Stor ståhei for ingenting Kan en mobil være modig, varm og sjelfull?
Slutt med Exynos i Samsung Galaxy-modeller Qualcomm har nå offisielt bekreftet at alle modeller i den kommende Samsung Galaxy S23-serien utelukkende kommer med Snapdragon-prosessorer. Exynos er ferdig. 
En liten dynamittkubbe Zenfone 9 viser alle merkevaremobilene bakhjulet med en ytelse i high end-klassen til premiumpris. Og kameraet er vilt.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend