TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

OnePlus 10T 5G er rett rundt hjørnet

Kommer med den nye Snapdragon 8+ Gen 1 prosessoren og OxygenOS 13.

forfatter
Publisert 21.07.22 - 16:29

Forrige gang OnePlus presenterte en smarttelefon på et fysisk event var tilbake i 2019, da OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro McLaren ble lansert.

Etter flere år med koronapandemi er man endelig tilbake til den fysiske verden, så OnePlus 10T 5G – etterfølgeren til fjorårets OnePlus 10 Pro – blir lansert i Gotham Hall i New York den 3. august kl 16:00. Det skriver OnePlus i en pressemelding, hvor den kinesiske mobilprodusenten også avslører de første detaljene om den kommende smarttelefonen.

Den kommer nemlig med Qualcomms nyeste og hittil raskeste Snapdragon Gen 1 prosessor samt den nyeste versjon 13 av OnePlus sitt eget OxygenOS-brukergrensesnitt.

Sistnevnte byr på forbedringer til bl.a. gaming, brukertilpasning og tilkoblingsmuligheter, lover OnePlus.

Alle som tilfeldigvis måtte befinne seg i New York den 3. august kan bli med på begivenheten. En billett koster USD 25 og kan kjøpes her.

Alle vi andre kan følge med på OnePlus sin YouTube-kanal.

Annonse
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
En Musk-mobil? Ja takk! Elon Musk hevder at Apple truer med å fjerne Twitter fra App Store. Skulle det skje, lover teknologi-milliardæren å utvikle sin egen smarttelefon. Vi gleder oss allerede.
Nei, USA forbyr IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheters fokus er på å stoppe salget av telekommunikasjonsutstyr og overvåkningsteknologi fra fem navngitte kinesiske selskaper
Kongen av brettmobiler er tilbake Motorola Razr 2022 beviser at alle god ting er tre. Endelig lever Motorolas brettmobil opp til sin ikoniske forgjenger.
Lang, men middelmådig brukstid Nokia X30 5G er den grønneste mobilen fra finske HMD, men ytelsen er ikke imponerende.
Huawei: Slik unngår du HBO's blokkering Huawei bekrefter problemer med streamingtjeneste, men foreslår en løsning.
Toppmobiler i 2023 kommer med denne prosessoren Slik blir Qualcomms nye prosessor til markedets dyreste Android-mobiler.
Følg Lyd & Bilde