Android

Galaxy Tab Active skal både kunne holde til sol, vind og vand.
Annonse
Annonse
forfatter

Det IP67-klassifiserte nettbrettet Samsung Galaxy Tab Active kommer med Android KitKat og 8-tommers skjerm med en oppløsning på 1280 x 800 piksler.

Nettbrettet skal kunne tåle litt av hvert, for eksempel å mistes i bakken eller ta en tur i vannet, og Samsung mener derfor at det også kan være ideelt til mindre barn eller på en arbeidsplass av det mer barka slaget – for eksempel byggeplasser.

Galaxy Tab Active

Galaxy Tab Active er basert på en 1,2 GHz Snapdragon 400 quad-core prosessor og har 1,5 GB RAM samt 16 GB innebygd lagringsplass som kan utvides med microSD-kort. Den har også et kamera på 3,15 MP samt et frontkamera på 1,2 MP.

Spesifikasjonene får oss ikke akkurat til å falle baklengs av ærefrykt, men nevnte IP67-klassifisering gjør nettbrettet vanntett ned til en meters dybde i 30 minutter, og det har innebygd GPS. En medfølgende penn som kan betjene skjermen gjør også at man kan bruke nettbrettet med hansker på. Alt dette gjør at Samsung mener at Galaxy Tab Active er velegnet til såvel fjellvandringer som fisketurer.

Annonse

Galaxy Tab Active_9

Galaxy Tab Active lanseres i fargen Titanium Green, med 4G og 16GB lagring til rundt 4.990 kroner. Wi-fi-versjonen uten 4G koster rundt 3.790 kroner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Sony har i dag lansert en ny modell til Xperia 10-serien. Mobilen er den første i serien med 5G.
Mer enn en halv million Huawei-brukere har lastet ned infiserte apper fra selskapets offisielle app-butikk, AppGallery.
Nå kan du lete opp ting som ikke er laget av Apple.
Den nye Nokia X-serien av smarttelefoner er utviklet til å oppfordre brukeren til å beholde smarttelefonen i lengre tid med tre års garanti, sikkerhetsoppdateringer og Android-versjoner.
Med den største oppdateringen av Google Earth på mange år blir det nå mulig å se millioner av satelittbilder fra bl.a. NASA i timelapse. Disse viser tiårenes markante forandringer av kloden.
Den danske toppskuespilleren har landet nok en internasjonal megarolle.
Innstegsvarianten av Tesla Model 3 settes ned med 50.000 kroner, med umiddelbar virkning.
Blir ny FIA Formula E Safety Car
Den ser mye større ut enn den er, den nye 4309 Studio Monitor.
770 km rekkevidde, selvkjøring på nivå 3, og en overflod av luksus.
Der hvor andre jukser til et 4K-bilde fra et HD-panel, har Sony-projektorene ekte 4K-paneler. Nå kommer to viktige modeller med den nye X1-prosessoren for bildebehandling i toppklasse.
Strømmetjenesten Qobuz satser på musikk med høy lydkvalitet. Nå kommer den til Norge.
Urbanista Los Angeles lades med solceller.
Vakkert og oppsiktsvekkende fra Sony World Photography Awards 2021
Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
Audis nye el-SUV blir den første bilen med Sonos-lyd. Sjekk lanseringsvideoen her!