Search
Generic filters

Nytt pansernettbrett fra Samsung

Galaxy Tab Active skal både kunne holde til sol, vind og vand.

Det IP67-klassifiserte nettbrettet Samsung Galaxy Tab Active kommer med Android KitKat og 8-tommers skjerm med en oppløsning på 1280 x 800 piksler.

Nettbrettet skal kunne tåle litt av hvert, for eksempel å mistes i bakken eller ta en tur i vannet, og Samsung mener derfor at det også kan være ideelt til mindre barn eller på en arbeidsplass av det mer barka slaget – for eksempel byggeplasser.

Galaxy Tab Active

Galaxy Tab Active er basert på en 1,2 GHz Snapdragon 400 quad-core prosessor og har 1,5 GB RAM samt 16 GB innebygd lagringsplass som kan utvides med microSD-kort. Den har også et kamera på 3,15 MP samt et frontkamera på 1,2 MP.

Spesifikasjonene får oss ikke akkurat til å falle baklengs av ærefrykt, men nevnte IP67-klassifisering gjør nettbrettet vanntett ned til en meters dybde i 30 minutter, og det har innebygd GPS. En medfølgende penn som kan betjene skjermen gjør også at man kan bruke nettbrettet med hansker på. Alt dette gjør at Samsung mener at Galaxy Tab Active er velegnet til såvel fjellvandringer som fisketurer.

Galaxy Tab Active_9

Galaxy Tab Active lanseres i fargen Titanium Green, med 4G og 16GB lagring til rundt 4.990 kroner. Wi-fi-versjonen uten 4G koster rundt 3.790 kroner.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utviklingsredaktør og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.