Android

Galaxy Tab Active skal både kunne holde til sol, vind og vand.
forfatter

Det IP67-klassifiserte nettbrettet Samsung Galaxy Tab Active kommer med Android KitKat og 8-tommers skjerm med en oppløsning på 1280 x 800 piksler.

Nettbrettet skal kunne tåle litt av hvert, for eksempel å mistes i bakken eller ta en tur i vannet, og Samsung mener derfor at det også kan være ideelt til mindre barn eller på en arbeidsplass av det mer barka slaget – for eksempel byggeplasser.

Galaxy Tab Active

Galaxy Tab Active er basert på en 1,2 GHz Snapdragon 400 quad-core prosessor og har 1,5 GB RAM samt 16 GB innebygd lagringsplass som kan utvides med microSD-kort. Den har også et kamera på 3,15 MP samt et frontkamera på 1,2 MP.

Spesifikasjonene får oss ikke akkurat til å falle baklengs av ærefrykt, men nevnte IP67-klassifisering gjør nettbrettet vanntett ned til en meters dybde i 30 minutter, og det har innebygd GPS. En medfølgende penn som kan betjene skjermen gjør også at man kan bruke nettbrettet med hansker på. Alt dette gjør at Samsung mener at Galaxy Tab Active er velegnet til såvel fjellvandringer som fisketurer.

Galaxy Tab Active_9

Galaxy Tab Active lanseres i fargen Titanium Green, med 4G og 16GB lagring til rundt 4.990 kroner. Wi-fi-versjonen uten 4G koster rundt 3.790 kroner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.