Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Nye nettbrett i Samsung Galaxy Tab A-serien

Nå kommer Samsung Galaxy Tab A9 og A9+ med større skjermer og bedre ytelse.

Skrevet av / 23.10.23 - 14:50
Nye nettbrett i Samsung Galaxy Tab A-serien

Tidligere denne måneden testet vi Samsungs rålekre Galaxy Tab S9 Ultra-nettbrett og utnevnte det til det kuleste og mest luksuriøse Android-nettbrettet på markedet akkurat nå. Men det er også dyrere enn mange bærbare datamaskiner. Hvis du ikke har fullt så mye å kjøpe for, kan du i stedet ta en titt på den rimelige Galaxy A-serien.

Foto: Samsung

Her har Samsung nettopp lansert årets modeller, og de følger nummereringen fra toppserien og heter dermed Galaxy Tab A9 og Tab A9+. Den mest åpenbare forskjellen mellom dem er at A9 nøyer seg med en standard 8,7-tommers skjerm, mens A9+ har en 11-tommers skjerm med 90 Hz oppdatering for jevnere spillgrafikk.

Vi mener at alle fortjener muligheten til å oppleve de nyeste nettbrettinnovasjonene. Med den nyeste Galaxy Tab A-serien gjør vi det enklere enn noen gang for alle å nyte god underholdning og produktiv multitasking i hele Galaxy-økosystemet», sier TM Roh, president og leder for Samsung Electronics’ Mobile eXperience Business.

Når det kommer til lyd, har A9+ fire høyttalere som støtter Dolby Atmos for bedre lyd når du ser på film, mens A9 har vanlige stereohøyttalere. Den større modellen har også 5G-tilkobling, mens den mindre har standard 4G-mobiltilkobling. A9 har også et enklere selfiekamera, eller rettere sagt videosamtale-kamera, siden det er det det vanligvis brukes til på et nettbrett. Det større nettbrettet har naturligvis også et større batteri.

Les også Villere nettbrett får du ikke Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G er større enn mange laptop-skjermer. Men det nakne nettbrettet koster også mer enn de fleste bærbare PC-er.

På begge er det et 8 megapikslers kamera, og de fås med 4 eller 8 GB minne og 64 eller 128 GB lagringsplass.

Med Samsung Kids kan foreldre sørge for at barna bare får tilgang til passende innhold og begrense skjermtiden. Samsung Knox beskytter nettbrettet mot inntrenging og data mot lekkasje.

Pris og tilgjengelighet

Galaxy Tab A9-serien kommer rett over nyttår, med en startpris på 2.290 kroner.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top