Nye iPad Pro-rykter

Kan få penn, ekstra berøringsfølsomhet, USB-C og NFC.

Skrevet av / 04.05.15 - 09:48
Nye iPad Pro-rykter

I følge Appleinsiders kilde holder Apple virkelig på med en 12,9-tommers «iPad Pro». Og den skal ha en rekke nye funksjoner.

Skjermen skal ha en forbedret responstid for berøring, som skal gjøre opplevelsen bedre med en nyutviklet Bluetooth-penn. Den skal dessuten få Force Touch akkurat som Apple Watch og de siste Macbook-datamaskinene.

12761-6969-150503-iPad_Pro-l
Påstått illustrasjon av iPad Pro fra @OnLeaks

Nettbrettet skal også ha NFC, en funksjon som i dagens iPhone kun fungerer til å betale trådløst med Apple Pay. Tydeligvis skal det gjøre at brettet kan fungere som en terminal for betalningssystemet.

I følge ryktene skal iPad Pro også ha en USB-C tilkobling, akkurat som den nye Macbook-en. Men om den erstatter eller kompletterer Lightning-kontakten er litt uklart.

Kilde: Apple Insider

(Artikkelbildet viser det eksisterende tilbehøret Pencil by Fiftythree)

Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tidlig død for Surface Duo

Huaweis nye stilige smartklokke

Kjærlighet ved første møte?

Pixel Watch oppgraderes

iPhone 15 er vesentlig bedre enn forgjengeren

Her er iPhone 15 Pro

Scroll to Top