Bransjenytt:

De fleste har fått med seg at Apple snart skal lansere en ny iPhone. Det kan skje allerede i dag, dersom spekulasjonene slår til. Samtidig slippes sannsynligvis iPhone OS 4, som vil forvandle gamle iPhone.

Helt siden en uheldig – eller klønete – Apple-ansatt klarte å miste en prototype på neste generasjon iPhone, har spekulasjonene gått høyt både på nett og i dagspressens papirutgaver. Nettstedet Gizmodo kjøpte prototypen og resten er historie.
Ville den bli seende slik ut? Har den bedre kamera? Kamera på begge sider, blits, hva med batteritiden og når kommer den? Uansett hvem man velger å tro mest på, så er det liten tvil om at neste generasjon iPhone er meget nært forestående.
Steve Jobs kan allerede i kveld (10 am pacific time) stå på scenen i Moscone West senter i San Francisco, og presentere den nye iPhone, samtidig med lanseringen av et oppfrisket og omfattende oppgradert operativsystem – iPhone OS 4. Som også kan installieres på eldre  iPhone 3G og 3GS.
Under Apple Worldwide Developers Conference ventes det også at Apple vil vise oppgraderte Mac Pro-modeller, hvis man skal tro nettpressen som hevder seg velinformert, Mac Pro-modellene er Apples mest påkostede proffmaskiner, og siden det er lenge siden de ble oppdatert, er det ikke usannsynlig at det vil skje under WWDC, eller i etterkant.
Apple TV har vært et produkt for spesielt interesserte, og selger dårlig i følge Jobs selv, og kan derfor få nytt liv i en betydelig oppgradert modell, hvilket i tilfelle kan sørge for at flere får øynene opp for Apple TV som streamingmottaker av musikk. Den har nemlig veldig bra lyd ut fra digitalutgangen, og egner seg godt som en iPhone-styrt mediesppiller.
Svarene på alle disse spørsmålene får vi i kveld, vi oppdaterer med mer utfyllende informasjon under WWDC som går av stabelen klokken 1900 norsk tid i kveld.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Les også

HBO puster nytt liv i en av tidenes mest populære TV-serier.
Ettar at HBO avsluttet sin flaggskipserie, Game of Thrones, har seertallene virkelig fått seg et skudd for baugen.
HBO har nå annonsert skuespillerne til andresesongen av Fremvandrerne (Beforeigners), og vi drar kjensel på en gammel kjenning fra Game of Thrones.
Netflix slipper nå traileren til den kommende seriemorder-serien Night Stalker.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Dårlig batteri på Sonos Move? Nå kan du skifte det selv.
Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovegg kommer nok ikke inn i stua med det første, men det kan godt hende du får se den i aksjon likevel!
Forsterker kampen mot Sonos, med Sound Bar 550.
Anvendelig 35mm for Sony fullformat
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.
Earins nye øresnegler lover bedre bass og lydkvalitet enn konkurrentene.
Ny infotaimentskjerm dekker hele dasbordet
LG Display tilbyr flere nye OLED skjermstørrelser i 2021, deriblant en etterlengtet 42-tommer. Spørsmålet er hvilken av TV-produsentene som biter på først?