Bransjenytt:

De fleste har fått med seg at Apple snart skal lansere en ny iPhone. Det kan skje allerede i dag, dersom spekulasjonene slår til. Samtidig slippes sannsynligvis iPhone OS 4, som vil forvandle gamle iPhone.

Helt siden en uheldig – eller klønete – Apple-ansatt klarte å miste en prototype på neste generasjon iPhone, har spekulasjonene gått høyt både på nett og i dagspressens papirutgaver. Nettstedet Gizmodo kjøpte prototypen og resten er historie.
Ville den bli seende slik ut? Har den bedre kamera? Kamera på begge sider, blits, hva med batteritiden og når kommer den? Uansett hvem man velger å tro mest på, så er det liten tvil om at neste generasjon iPhone er meget nært forestående.
Steve Jobs kan allerede i kveld (10 am pacific time) stå på scenen i Moscone West senter i San Francisco, og presentere den nye iPhone, samtidig med lanseringen av et oppfrisket og omfattende oppgradert operativsystem – iPhone OS 4. Som også kan installieres på eldre  iPhone 3G og 3GS.
Under Apple Worldwide Developers Conference ventes det også at Apple vil vise oppgraderte Mac Pro-modeller, hvis man skal tro nettpressen som hevder seg velinformert, Mac Pro-modellene er Apples mest påkostede proffmaskiner, og siden det er lenge siden de ble oppdatert, er det ikke usannsynlig at det vil skje under WWDC, eller i etterkant.
Apple TV har vært et produkt for spesielt interesserte, og selger dårlig i følge Jobs selv, og kan derfor få nytt liv i en betydelig oppgradert modell, hvilket i tilfelle kan sørge for at flere får øynene opp for Apple TV som streamingmottaker av musikk. Den har nemlig veldig bra lyd ut fra digitalutgangen, og egner seg godt som en iPhone-styrt mediesppiller.
Svarene på alle disse spørsmålene får vi i kveld, vi oppdaterer med mer utfyllende informasjon under WWDC som går av stabelen klokken 1900 norsk tid i kveld.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

For første gang kan du strømme video i nært tapsfri UHD Blu-ray-kvalitet. Men langt fra alle får tilgang til tjenesten.
Ny, actionmettet, Marvel-trailer er nå sluppet.
Marvel/Disney slipper i dag nok en trailer for Black Widow.
Jakob Oftebro og Noomi Rapace får hovedrollene i den kommende svenske Netflix-filmen "Svart Krabbe".
I dag avduker Lenovo den nye versjonen av gaming-mobilen Legion Phone Duel 2. Den byr blant annet på en Snapdragon 888-procsssor, 5G og åtte virtuelle taster.
Lanseres sammen med ny film i Contact Sheet-design
De koster nesten det samme, men Cambridge Evo 150 er dobbelt så kraftig som Evo 75. Her møtes retro og moderne hånd i hånd.
Utstyrt med 3D-bevegelsessensor og fugleperspektiv kan Floodlight Cam Wired Pro gi deg et godt overblikk.
Med trådløse bakhøyttalere og aktiv subwoofer lover Sony-anlegget heftige lydopplevelser.
HP Envy 17 og Envy x360 med 11. generasjons prosessorer og Nvidia-grafikk til hjemmekontoret.
Det blir mulig å spille lyd fra LGs TV-er og lydplanker samtidig.
Helelektrisk med 1000 hk og 14 Bose-høyttalere.
For første gang kan du strømme video i nært tapsfri UHD Blu-ray-kvalitet. Men langt fra alle får tilgang til tjenesten.
Ny, actionmettet, Marvel-trailer er nå sluppet.
Du finner ikke bedre lyd andre steder.
Det er syv årtier siden de første Klipschorn så dagens lys. Men modellen bygges og selges fortsatt.