Search
Generic filters

Ny iPhone

De fleste har fått med seg at Apple snart skal lansere en ny iPhone. Det kan skje allerede i dag, dersom spekulasjonene slår til. Samtidig slippes sannsynligvis iPhone OS 4, som vil forvandle gamle iPhone.

Helt siden en uheldig – eller klønete – Apple-ansatt klarte å miste en prototype på neste generasjon iPhone, har spekulasjonene gått høyt både på nett og i dagspressens papirutgaver. Nettstedet Gizmodo kjøpte prototypen og resten er historie.
Ville den bli seende slik ut? Har den bedre kamera? Kamera på begge sider, blits, hva med batteritiden og når kommer den? Uansett hvem man velger å tro mest på, så er det liten tvil om at neste generasjon iPhone er meget nært forestående.
Steve Jobs kan allerede i kveld (10 am pacific time) stå på scenen i Moscone West senter i San Francisco, og presentere den nye iPhone, samtidig med lanseringen av et oppfrisket og omfattende oppgradert operativsystem – iPhone OS 4. Som også kan installieres på eldre  iPhone 3G og 3GS.
Under Apple Worldwide Developers Conference ventes det også at Apple vil vise oppgraderte Mac Pro-modeller, hvis man skal tro nettpressen som hevder seg velinformert, Mac Pro-modellene er Apples mest påkostede proffmaskiner, og siden det er lenge siden de ble oppdatert, er det ikke usannsynlig at det vil skje under WWDC, eller i etterkant.
Apple TV har vært et produkt for spesielt interesserte, og selger dårlig i følge Jobs selv, og kan derfor få nytt liv i en betydelig oppgradert modell, hvilket i tilfelle kan sørge for at flere får øynene opp for Apple TV som streamingmottaker av musikk. Den har nemlig veldig bra lyd ut fra digitalutgangen, og egner seg godt som en iPhone-styrt mediesppiller.
Svarene på alle disse spørsmålene får vi i kveld, vi oppdaterer med mer utfyllende informasjon under WWDC som går av stabelen klokken 1900 norsk tid i kveld.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.