Mobil:

Apple er en mygg sammelignet med Nokia på mobilfronten, men Apples suksess med iPhone har sendt finnene i tenkeboksen kan det se ut som. Resultatet er 5800 Xpress Music. Det er bare ett problem....

Mobilen ligner ikke uventet på en iPhone, 5800 har 3,2-tommer pekeskjerm, 8 GB utskiftbart minnekort og Wi-Fi, GPS, 3.2 megapikslers kamera med Carl Zeiss linse og naturligvis Nokias ExpressMusic avspiller.
Den kjører på Symbian 60 operativsystem, og det følger med en pekepenn til mer pirkete oppgaver på pekeskjermen.
Man navigerer i musikk bare ved å velge Media Bar, og da får man også opp video, bilder og spillelister.
Den synker selvsagt ikke med musikk kjøpt fra Apples iTunes Store.
Derfor har Nokia sin egen Nokia Music Store. Det er bare ett problem: Nokia Music Store eksisterer ikke i Norge.
Comes With Music er et nytt abonnementsopplegg på Nokia Music Store, hvor brukeren får ett års gratisabonnement på Nokias Music Store.
Da kan man laste ned så mye man orker av det som er og blir gjort tigjengelig på Nokia Music Store.
Tjenesten er nå lansert i Storbritannia, men ingen vet eller vil fortelle når Comes With Music og Nokia Music Store kan bli tilgjengelig for norske eiere av Nokia ExpressMusic-mobiler som denne.
Nokia 5800 XpressMusic kommer i butikkene i begynnelsen av fjerde kvartal i 2008, med en oppgitt pris på 279 Euro,  før skatter og eventuelle subsidier, heter det i pressemeldingen. Norsk lanseringstidspunkt og pris er ikke kjent.
Nokia

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.