Mobiltelefon:

Kameramobilene får stadig flere piksler, og nå er turen kommet til Nokia, som med N86 har fått medlemskap i 8 Mp-klubben.

Megapiksler er ikke alt, som tester viser er det lite å hente på mer oppløsning, og kameratelefonene har ingen ting igjen for enda flere piksler.
Men Nokia har vist før at de er bra på kameramobiler, og derfor har vi et visst håp om at N86 også skal være blant de bedre.
Skyvemobilen har Nokias umiskjennelige design, og foran bildebrikken på 8 megapiksler, sitter et Carl Zeiss Tessar- merket vidvinkelobjektiv. Kameraet på N86 kan ta panoramabilder og har variabel blenderåpning og en rask mekanisk lukker, heter det i pressemeldingen.
– Det er kvaliteten på optikken og billedbrikken som gjelder når det kommer til å ta de beste digitale bildene, ikke bare antall piksler. Nokia N86 8MP er den første mobile enheten med valgbar blenderåpning. Det har aldri vært lettere å fange spesielle øyeblikk med så god kvalitet, sier Helmut Heier i Carl Zeiss.
Ikke vanskelig å være enig med Heier om det, men så produserer hans Carl Zeiss nettopp optikk for Sony, Nokia og andre.
Mobilen har ellers 8 GB internminne, med plass til 4000 bilder. Og det er plass til et ekstra 16 GB microSD-kort.
En lyssterk OLED-skjerm i ripesikkert glass, intern billedbehandlin og, synkroniseringsmuligheter med PC og TV-ut tilkobling, er noe av det N86 har ombord.
Den kan også spille av musikk og video og brukes til spilling, og batteriet holder 25 timer med musikk på en enkelt opplading.
Mer om Nokia N86 og andre Nokia-mobiler her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.