TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Nokia N86 får 8 Mp kamera

Kameramobilene får stadig flere piksler, og nå er turen kommet til Nokia, som med N86 har fått medlemskap i 8 Mp-klubben.

forfatter
Publisert 17.02.09 - 16:00

Megapiksler er ikke alt, som tester viser er det lite å hente på mer oppløsning, og kameratelefonene har ingen ting igjen for enda flere piksler.
Men Nokia har vist før at de er bra på kameramobiler, og derfor har vi et visst håp om at N86 også skal være blant de bedre.
Skyvemobilen har Nokias umiskjennelige design, og foran bildebrikken på 8 megapiksler, sitter et Carl Zeiss Tessar- merket vidvinkelobjektiv. Kameraet på N86 kan ta panoramabilder og har variabel blenderåpning og en rask mekanisk lukker, heter det i pressemeldingen.
– Det er kvaliteten på optikken og billedbrikken som gjelder når det kommer til å ta de beste digitale bildene, ikke bare antall piksler. Nokia N86 8MP er den første mobile enheten med valgbar blenderåpning. Det har aldri vært lettere å fange spesielle øyeblikk med så god kvalitet, sier Helmut Heier i Carl Zeiss.
Ikke vanskelig å være enig med Heier om det, men så produserer hans Carl Zeiss nettopp optikk for Sony, Nokia og andre.
Mobilen har ellers 8 GB internminne, med plass til 4000 bilder. Og det er plass til et ekstra 16 GB microSD-kort.
En lyssterk OLED-skjerm i ripesikkert glass, intern billedbehandlin og, synkroniseringsmuligheter med PC og TV-ut tilkobling, er noe av det N86 har ombord.
Den kan også spille av musikk og video og brukes til spilling, og batteriet holder 25 timer med musikk på en enkelt opplading.
Mer om Nokia N86 og andre Nokia-mobiler her.

Siste artikler:

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
For feinsmeckeren Garmin gjør virkelig sitt ytterste for å kunne tilby en klokke for alle smaker. Nå har de presentert en smartklokke med så klassisk utseende at den ofte tas for å være en tradisjonell analog klokke.
Stor mobil til stort budsjett Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en verdig arvtaker til sin skamroste forgjenger. Men likevel er vi ikke helt der oppe denne gangen.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Følg Lyd & Bilde