Search
Generic filters

Nokia 6710 og 6720 får GPS

Siden alle mobiler har kamera og MP3-spiller, blir den neste må-ha-funksjonen GPS-navigering. Som Nokias nykommere selvsagt har.

Nokia 6710 Navigator heter toppmodellen blant de to, og her får man Nokia Maps som viser sanntids bil- og fotgjengernavigasjon. Skyvemobilen har alt integrert.
Vi ønsker å gjøre opplevelsen så enkel og effektiv som mulig, derfor er lisensene forhåndinstallert og klare til bruk så fort du skrur navigatoren på, sier Klas Ström, produktsjef i Nokia Skandinavia.
Programvaren som følger med gjør det mulig å legge opp reiseruten på PC-en hjemme, og synkronisere den med Nokia Maps på 6710 Navigator.
En oppgradert versjon av Nokia Maps har fått muligheten til å vise høyoppløselige bilder fra luften, mobilen kan vise  landemerker for over 200 byer i 3D, visning av terrengkart og værmeldinger på stedet samt informasjon om aktuelle arrangementer,  og selvsagt trafikk- og sikkerhetsvarsler.

Den enklere 6720 classic har tilsvarende GPS-funksjonalitet, men er en mer konvensjonelt utformet mobil, dog i Nokias tradisjonelle avrundede form.
Begge mobilene har også 5 megapiksel kamera, med Carl Zeiss-merket optikk og dobbel LED-blits som det heter i pressemeldingen.
De har også Turbo 3G og det finnes en AV-utgang slik at man kan vise bilder eller video på en tv.
Nokia 6720 classic er klar i andre kvartal 2009 og vil koste cirka 245 euro før eventuelle avgifter og subsidier.
Nokia 6710 Navigator dukker opp i tredje kvartal og vil koste cirka 300 euro, før eventuelle avgifter og subsidier.

Les mer om Nokias nye mobiler her.

Les også

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.