Mobiltelefon:

Siden alle mobiler har kamera og MP3-spiller, blir den neste må-ha-funksjonen GPS-navigering. Som Nokias nykommere selvsagt har.

Nokia 6710 Navigator heter toppmodellen blant de to, og her får man Nokia Maps som viser sanntids bil- og fotgjengernavigasjon. Skyvemobilen har alt integrert.
Vi ønsker å gjøre opplevelsen så enkel og effektiv som mulig, derfor er lisensene forhåndinstallert og klare til bruk så fort du skrur navigatoren på, sier Klas Ström, produktsjef i Nokia Skandinavia.
Programvaren som følger med gjør det mulig å legge opp reiseruten på PC-en hjemme, og synkronisere den med Nokia Maps på 6710 Navigator.
En oppgradert versjon av Nokia Maps har fått muligheten til å vise høyoppløselige bilder fra luften, mobilen kan vise  landemerker for over 200 byer i 3D, visning av terrengkart og værmeldinger på stedet samt informasjon om aktuelle arrangementer,  og selvsagt trafikk- og sikkerhetsvarsler.

Den enklere 6720 classic har tilsvarende GPS-funksjonalitet, men er en mer konvensjonelt utformet mobil, dog i Nokias tradisjonelle avrundede form.
Begge mobilene har også 5 megapiksel kamera, med Carl Zeiss-merket optikk og dobbel LED-blits som det heter i pressemeldingen.
De har også Turbo 3G og det finnes en AV-utgang slik at man kan vise bilder eller video på en tv.
Nokia 6720 classic er klar i andre kvartal 2009 og vil koste cirka 245 euro før eventuelle avgifter og subsidier.
Nokia 6710 Navigator dukker opp i tredje kvartal og vil koste cirka 300 euro, før eventuelle avgifter og subsidier.

Les mer om Nokias nye mobiler her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.