Search
Generic filters

Navigon GPS for iPhone

Noe av det mest attraktive med iPhone er hvor enkelt det er å installere nyttig programvare, som Navigons MobileNavigator.

Snart er det ingen ting man ikke kan gjøre på en iPhone. Men blant de mest nyttige applikasjonene man kan installere på en mobil, er GPS-navigering sannsynligvis noe de fleste både har bruk for og vil bruke mye. Navigon har laget en egen applikasjon for iPhone, med fullverdig GPS-navigering, akkurat som på en ekte Navigon GPS-navigator.
Kartmaterialet er levert av Navteq, og har samme funksjonalitet som på en vanlig GPS. Med søk og visning av interessepunkter som bensinstasjoner, verksteder, restauranter og mer. I Navigons versjon kan man velge mellom kartvisning i høyde eller breddeformat, og i vanlig 2D satellittperspektiv eller 3D fugleperspektiv som viser topografi (der hvor kartmaterialet er oppdatert) og med skiltvisning og visning av kjørefelt i den integrerte kjørefeltsassistenten.
MobileNavigator bruker ikke tellerskrittene dine, fordi alle kartene installeres på iPhone, dermed kan man kjøre så mye man vil uten at mobilen drar opp kostnadene. Akkurat som på en vanlig GPS. Kartmaterialet og programvaren kan oppdateres og funksjonaliteten utvides med programvareoppdateringer. Nylig fikk MobileNavigator lagt til fotoboksvarsling, både visuell og med stemmeadvarsel, og interessepunkter og lignende kan legges til i kommende oppdateringer.

Man kan bruke iPhone som en iPod med musikkavspilling bare man starter musikken før navigeringen. Som for øvrig kan slå opp adresser fra adresseboken på mobilen, og guide deg til valgt kontakt. Den eneste mangelen er støtte for TMC som kan gi oppdatert trafikkinfo, ellers er MobileNavigator for iPhone en fullverdig GPS-navigator for iPhone. Og den er billig. Skandinavisk versjon med kart over Norge, Danmark, Sverige og Finland, koster 489 kroner, mens Europakart koster 699 kroner.

Se testen av Navigon MobileNavigator  og TomTom for iPhone i neste nummer.

 

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Fritt valg på lyseffekter og fire forskjellige opptaksmoduser.
Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.
Nettverks-bridger fra Japan lover oss et klokkerent musikksignal, slik at den tilkoblede DAC-en kan skinne ekstra.
Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.