TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Nå skal du oppdatere iPhone

forfatter
Publisert 10.03.11 - 11:18

Hvis du har en iPad, iPod touch eller iPhone, kan du nå oppdatere operativsystemet til versjon 4.3, og få ekstra funksjoner.

Apple slapp onsdag en oppdatering til alle som har iPad, iPod touch og iPhone 3GS og 4, som man bør laste ned via iTune og installere.

Da får man nemlig utvidet funksjonalitet, diverse forbedringer som øker stabiliteten og raskere nettleser.

Nettleseren Safari har fått ny Java-motor, og skal være dobbelt så kjapp på å oppdatere nettsider. Sammenlignet med iOS 4.2.

Brukere av iPhone 4 kan glede seg over muligheten til å bruke mobilen som trådløst 3G-modem for en laptop, PC eller Mac, når man ikke har tilgang til trådløst nettverk.

Opp til fem enheter kan kobles opp til personlig hotspot som det heter, på en iPhone 4 med iOS 4.3.

Nytt er også iTunes hjemmedeling. Hvor man kan dele innhold i iTunes-biblioteket til enheter som er koblet til det trådløse hjemmenettverket.

Enda kulere er AirPlay, som nå er oppgradert med avspilling av bilder og video fra iPad, iPod touch og iPhone, til en Apple TV-boks. Ulempen er at AppleTV ikke lenger selges i Norge, men den kan bestilles fra utlandet og koster omlag 700 kroner pluss frakt.

Hvis man har en iPad med video og bilder på, kan man nå vise innholdet på en TV med HDMI-inngang. Man trenger Apples HDMI-adapter i tillegg, men iOS 4.3 inneholder støtte for 720p HD-video fra iPad 1, og 1080 HD-video fra iPad 2.

Les mer om iOS 4.3 her, husk at man må oppdatere iTunes til versjon 10.2 for å kjøre oppdateringen. Følg instruksjonene på skjermen og husk pin-koden for å låse opp SIM-kortet etter at oppdateringen er ferdig.

Oppdateringen til iOS 4.3 tar en halv times tid.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
For feinsmeckeren Garmin gjør virkelig sitt ytterste for å kunne tilby en klokke for alle smaker. Nå har de presentert en smartklokke med så klassisk utseende at den ofte tas for å være en tradisjonell analog klokke.
Stor mobil til stort budsjett Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en verdig arvtaker til sin skamroste forgjenger. Men likevel er vi ikke helt der oppe denne gangen.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Følg Lyd & Bilde