Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nå skal du oppdatere iPhone

Skrevet av / 10.03.11 - 11:18
Nå skal du oppdatere iPhone

Hvis du har en iPad, iPod touch eller iPhone, kan du nå oppdatere operativsystemet til versjon 4.3, og få ekstra funksjoner.

Apple slapp onsdag en oppdatering til alle som har iPad, iPod touch og iPhone 3GS og 4, som man bør laste ned via iTune og installere.

Da får man nemlig utvidet funksjonalitet, diverse forbedringer som øker stabiliteten og raskere nettleser.

Nettleseren Safari har fått ny Java-motor, og skal være dobbelt så kjapp på å oppdatere nettsider. Sammenlignet med iOS 4.2.

Brukere av iPhone 4 kan glede seg over muligheten til å bruke mobilen som trådløst 3G-modem for en laptop, PC eller Mac, når man ikke har tilgang til trådløst nettverk.

Opp til fem enheter kan kobles opp til personlig hotspot som det heter, på en iPhone 4 med iOS 4.3.

Nytt er også iTunes hjemmedeling. Hvor man kan dele innhold i iTunes-biblioteket til enheter som er koblet til det trådløse hjemmenettverket.

Enda kulere er AirPlay, som nå er oppgradert med avspilling av bilder og video fra iPad, iPod touch og iPhone, til en Apple TV-boks. Ulempen er at AppleTV ikke lenger selges i Norge, men den kan bestilles fra utlandet og koster omlag 700 kroner pluss frakt.

Hvis man har en iPad med video og bilder på, kan man nå vise innholdet på en TV med HDMI-inngang. Man trenger Apples HDMI-adapter i tillegg, men iOS 4.3 inneholder støtte for 720p HD-video fra iPad 1, og 1080 HD-video fra iPad 2.

Les mer om iOS 4.3 her, husk at man må oppdatere iTunes til versjon 10.2 for å kjøre oppdateringen. Følg instruksjonene på skjermen og husk pin-koden for å låse opp SIM-kortet etter at oppdateringen er ferdig.

Oppdateringen til iOS 4.3 tar en halv times tid.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top