Search
Generic filters

Nå kommer Samsungs Rambo-mobil

Etter suksessen med Galaxy S5 er Samsung på vei med nisjeprodukter basert på toppmodellen. Den første blir Galaxy S5 Active.

9to5google.com har oppdaget to videoer, lagt ut på YouTube av såkalte TK Tech News, som handler om en ny vanntett og robust utgave av Samsung Galaxy S5. Det er snakk om Galaxy S5 Active, som allerede har blitt teaset på Twitter av @evleaks for en kort uke siden. Galaxy S5 Active er oppfølgeren til Galaxy S4 Active, som Samsung lanserte juni i fjor.

Den første videoen viser frem telefonen og går ikke i detaljer. Du kan se den her:

Galaxy S5 Active later til å ha mange spesifikasjoner til felles med toppmodellen – blant annet kamera, hjerterytmeskanner og skjermen. Forskjellen er først og fremst at Active-modellen virkelig later til å kunne tåle en trøkk.

Spesifikasjonene og andre detaljer blir avslørt i video nummer to, som du kan se under. Akkurat som Galaxy S5 er Active-modellen utstyrt med en quad-core Snapdragon 801 prosessor på 2,46 GHz. Skjermen er på 5,1” med en oppløsning på 1920 x 1080 piksler, mens lagringsplassen er på 16 GB. Kameraet har 15,9 MP oppløsning, og operativsystemet er Android 4.4.2 KitKat.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utviklingsredaktør og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.