Mobil

Etter suksessen med Galaxy S5 er Samsung på vei med nisjeprodukter basert på toppmodellen. Den første blir Galaxy S5 Active.
Annonse
Annonse
forfatter

9to5google.com har oppdaget to videoer, lagt ut på YouTube av såkalte TK Tech News, som handler om en ny vanntett og robust utgave av Samsung Galaxy S5. Det er snakk om Galaxy S5 Active, som allerede har blitt teaset på Twitter av @evleaks for en kort uke siden. Galaxy S5 Active er oppfølgeren til Galaxy S4 Active, som Samsung lanserte juni i fjor.

Den første videoen viser frem telefonen og går ikke i detaljer. Du kan se den her:

Galaxy S5 Active later til å ha mange spesifikasjoner til felles med toppmodellen – blant annet kamera, hjerterytmeskanner og skjermen. Forskjellen er først og fremst at Active-modellen virkelig later til å kunne tåle en trøkk.

Spesifikasjonene og andre detaljer blir avslørt i video nummer to, som du kan se under. Akkurat som Galaxy S5 er Active-modellen utstyrt med en quad-core Snapdragon 801 prosessor på 2,46 GHz. Skjermen er på 5,1” med en oppløsning på 1920 x 1080 piksler, mens lagringsplassen er på 16 GB. Kameraet har 15,9 MP oppløsning, og operativsystemet er Android 4.4.2 KitKat.