Android

Den 24. februar lanserer Samsung den nye toppmodellen på et stort anlagt pressemøte i Barcelona.
forfatter

En av årets aller største mobillanseringer nærmer seg. Om få uker går Mobile World Congress av stabelen i Barcelona, og kvelden den 24. februar kommer de aller fleste deltagende journalister til å sitte klistret til stolene i Centre Convencions Internacional Barcelona, når Samsung slår dørene opp for “Samsung Unpacked 2014 Episode 1”.

Selv om Samsung ikke offisielt har bekreftet at Galaxy S5 vil være kveldens hovedrolleinnehaver, så er det diskrete 5-tallet på invitasjonen (se under) neppe plassert der ved en tilfeldighet, og derfor går vi sterkt ut fra at det er Samsungs kommende flaggskipmodell som vil se dagens lys for første gang om mindre enn tre uker.

페이지 1

Lyd & Bilde vil selvsagt være til stede ved lanseringen i Barcelona, og du vil kunne lese om Samsungs nyheter samt om vårt førsteinntrykk av produktet eller produktene i løpet av kvelden på lydogbilde.no. Livechat kaster vi oss ikke ut i, belært av bitre erfaringer om den elendige internettilkoblingen som dessverre er normen ved slike arrangementer.

Telefonen kommer angivelig til å koste det samme som forgjengeren og vil komme i handelen i slutten av april. Galaxy S5 får nøyaktig de samme spesifikasjonene som det har gått rykter om de siste par månedene (5,25” Super AMOLED-skjerm, 2.560 x 1.440 pikslers oppløsning, Snapdragon 805-prosessor, Android 4.4 KitKat), og utover dette skal Samsung ha oppdatert sin såkalte TouchWiz-brukerflate, som nå minner mer om Windows Phone 8 med dynamiske felter – hvilket vi så første gang på Samsungs Galaxy NotePRO-nettbrett på CES i Las Vegas.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.