TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Nå kommer Lollipop til HTC One M8

Android 5.0 Lollipop er siste oppdatering til Googles operativsystem, og nå har HTC i Norden begynt å rulle den ut til One M8.

forfatter
Publisert 30.01.15 - 10:51

Med Lollipop-oppdateringen får du blant annet en ny design, bedre batterilevetid og et forbedret notifikasjonssystem, og som vanlig har HTC integrert sin egen Sense-opplevelse i operativsystemet.

Ifølge den danske HTC-sjefen Peter Frølund, har det vært en fornøyelse for HTCs design-team å redesigne Sense 6 til Googles nye designspråk, Material Design.

“Siden 2009 har vi jobbet med å gjøre brukeropplevelsen mer helstøpt og intuitiv ved å integrere Sense i Androids kjernemotor. Android Lollipop følger prinsippene rundt flat-design-trenden, og det er helt i tråd med de tanker vårt design-team har for HTC Sense,” sier han og forteller at man i oppdateringen har fokusert på å finne den helt riktige balansen mellom Googles Material Design og HTC Sense:

“Når vi velger å integrere Sense, er det fordi vi ønsker å skreddersy den smartmobil-opplevelsen vi gir våre brukere. Samtidig er Android Lollipop den mest gjennomarbeidede oppdateringen til Android jeg noensinne har sett, så det har vært en balanse mellom å holde den minimalistiske designen og optimere brukeropplevelsen. Det synes jeg vi har lykkes med, og med integrasjonen av HTC Sense i Android Lollipop gir vi våre HTC-brukere den flotteste og mest intuitive Android-opplevelsen til dags dato,” sier HTC-direktøren.

Google Nexus 9, produsert av HTC, var det første produktet på markedet med Android Lollipop.

Hvis du vil oppdatere din HTC One M8, skal du velge ”innstillinger”, deretter ”om telefonen” og til slutt ”programvareoppdateringer”. Det anbefales å laste ned oppdateringen via wi-fi.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
For feinsmeckeren Garmin gjør virkelig sitt ytterste for å kunne tilby en klokke for alle smaker. Nå har de presentert en smartklokke med så klassisk utseende at den ofte tas for å være en tradisjonell analog klokke.
Stor mobil til stort budsjett Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en verdig arvtaker til sin skamroste forgjenger. Men likevel er vi ikke helt der oppe denne gangen.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Følg Lyd & Bilde