Android

Android 5.0 Lollipop er siste oppdatering til Googles operativsystem, og nå har HTC i Norden begynt å rulle den ut til One M8.
Annonse
Annonse
forfatter

Med Lollipop-oppdateringen får du blant annet en ny design, bedre batterilevetid og et forbedret notifikasjonssystem, og som vanlig har HTC integrert sin egen Sense-opplevelse i operativsystemet.

Ifølge den danske HTC-sjefen Peter Frølund, har det vært en fornøyelse for HTCs design-team å redesigne Sense 6 til Googles nye designspråk, Material Design.

“Siden 2009 har vi jobbet med å gjøre brukeropplevelsen mer helstøpt og intuitiv ved å integrere Sense i Androids kjernemotor. Android Lollipop følger prinsippene rundt flat-design-trenden, og det er helt i tråd med de tanker vårt design-team har for HTC Sense,” sier han og forteller at man i oppdateringen har fokusert på å finne den helt riktige balansen mellom Googles Material Design og HTC Sense:

“Når vi velger å integrere Sense, er det fordi vi ønsker å skreddersy den smartmobil-opplevelsen vi gir våre brukere. Samtidig er Android Lollipop den mest gjennomarbeidede oppdateringen til Android jeg noensinne har sett, så det har vært en balanse mellom å holde den minimalistiske designen og optimere brukeropplevelsen. Det synes jeg vi har lykkes med, og med integrasjonen av HTC Sense i Android Lollipop gir vi våre HTC-brukere den flotteste og mest intuitive Android-opplevelsen til dags dato,” sier HTC-direktøren.

Google Nexus 9, produsert av HTC, var det første produktet på markedet med Android Lollipop.

Annonse

Hvis du vil oppdatere din HTC One M8, skal du velge ”innstillinger”, deretter ”om telefonen” og til slutt ”programvareoppdateringer”. Det anbefales å laste ned oppdateringen via wi-fi.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Den kinesiske elektronikkgiganten har meddelt til sine leverandører, at de må regne med et markant fall i bestillinger av komponenter til smarttelefoner i år.
Motorola Moto G30 kommer med 64 Mp kamera og 90 Hz skjerm.
Lesebrett for fargerike illustrasjoner.
Galaxy A52 og Galaxy A72 får 90 Hz, mens skjermen på Galaxy A52 5G kommer helt opp til 120 Hz.
Lyngdorfs flaggskipsforsterker kan nå spille av de høyoppløste MQA-lydfilene fra blant annet Tidal.
Nå kan du snart høre Wharfedale og Leak Audio hos forhandlere.
Bare husk å velge utgaven med stereolyd.
Samsung slipper en rekke nye TV-modeller i løpet av mars/april.
0-100 km/t under 5 sek, firehjulstrekk og 420 km rekkevidde
Billig inngangsbillett til analog fotografering.
Historisk Golden Globe til avdød stjerne.
Amazons strømmetjeneste vil tilby mer eksklusivt innhold til nordiske kunder, og lanserer et samarbeid med ErosSTX.
Over-the-air gjør det enklere å fikse feil på XC40 Pure Electric P8.
Etter en lang koronapause er ventetiden (snart) over - se traileren til fjerdesesongen her.
Den er stor, den er stilig - og vi får nok aldri se den i Norge.
Negative kommentarer renner inn etter trøbbel med forhåndsbestillingen av IONIQ 5.