BLACK WEEK TILBUD PÅ LYD & BILDE. 30% DENNE UKEN! SE TILBUDET HER!

Nå kommer Lollipop til HTC One M8

Android 5.0 Lollipop er siste oppdatering til Googles operativsystem, og nå har HTC i Norden begynt å rulle den ut til One M8.

Med Lollipop-oppdateringen får du blant annet en ny design, bedre batterilevetid og et forbedret notifikasjonssystem, og som vanlig har HTC integrert sin egen Sense-opplevelse i operativsystemet.

Ifølge den danske HTC-sjefen Peter Frølund, har det vært en fornøyelse for HTCs design-team å redesigne Sense 6 til Googles nye designspråk, Material Design.

“Siden 2009 har vi jobbet med å gjøre brukeropplevelsen mer helstøpt og intuitiv ved å integrere Sense i Androids kjernemotor. Android Lollipop følger prinsippene rundt flat-design-trenden, og det er helt i tråd med de tanker vårt design-team har for HTC Sense,” sier han og forteller at man i oppdateringen har fokusert på å finne den helt riktige balansen mellom Googles Material Design og HTC Sense:

“Når vi velger å integrere Sense, er det fordi vi ønsker å skreddersy den smartmobil-opplevelsen vi gir våre brukere. Samtidig er Android Lollipop den mest gjennomarbeidede oppdateringen til Android jeg noensinne har sett, så det har vært en balanse mellom å holde den minimalistiske designen og optimere brukeropplevelsen. Det synes jeg vi har lykkes med, og med integrasjonen av HTC Sense i Android Lollipop gir vi våre HTC-brukere den flotteste og mest intuitive Android-opplevelsen til dags dato,” sier HTC-direktøren.

Google Nexus 9, produsert av HTC, var det første produktet på markedet med Android Lollipop.

Hvis du vil oppdatere din HTC One M8, skal du velge ”innstillinger”, deretter ”om telefonen” og til slutt ”programvareoppdateringer”. Det anbefales å laste ned oppdateringen via wi-fi.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utviklingsredaktør og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Les også

Nå kan du spare mye penger på nytt kamera
AKMs DAC-fabrikk har brent ned, som krøpler produsentene i flere måneder. Slik responderer hi-fi-bransjen.
Black Friday er på trappene. Slik holder du deg trygg, mens du sikrer deg de beste kjøpene.
Duoen bak The Rain får fornyet tillit hos strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nå er det bare tre uker til vi igjen kan humre og le med sjarmerende Johanne & Co.
Risikoen for å bli snytt er større enn sjansen for å gjøre et kupp.
Light Speaker fra svenske Transparent er ikke som andre trådløse høyttalere.
Popprinsessen går helt nye veier - nå på Disney+.
Fujifilm GFX100 får 400 megapiksler!
Ifølge flere kilder har Samsung ingen planer om en Galaxy Note 21. Note-serien skal erstattes av Galaxy Z Fold 3.
HBO Nordic tar "en dansk en" - lanserer snart sin første danske serie.
Unngå bomkjøp på Black Friday – gå etter testvinnerne!
Den taiwanske produsenten av mopeder og motorsykler vil avduke sin KYMCO F9 elektriske scooter på torsdag.
Dette er hodetelefonene du bør kjøpe i år.
Serien består av seks episoder og er basert på den kritikerroste podcasten Equinox 1985 av Tea Lindeburg og har blant andre Danica Curcic (Broen, Kriger) og Lars Brygmann (Dicte) på rollelisten.
Nedtellingen til Black Friday har startet, her er TV-ene vi anbefaler å ha i kikkerten!