Android

Android 5.0 Lollipop er siste oppdatering til Googles operativsystem, og nå har HTC i Norden begynt å rulle den ut til One M8.
forfatter

Med Lollipop-oppdateringen får du blant annet en ny design, bedre batterilevetid og et forbedret notifikasjonssystem, og som vanlig har HTC integrert sin egen Sense-opplevelse i operativsystemet.

Ifølge den danske HTC-sjefen Peter Frølund, har det vært en fornøyelse for HTCs design-team å redesigne Sense 6 til Googles nye designspråk, Material Design.

“Siden 2009 har vi jobbet med å gjøre brukeropplevelsen mer helstøpt og intuitiv ved å integrere Sense i Androids kjernemotor. Android Lollipop følger prinsippene rundt flat-design-trenden, og det er helt i tråd med de tanker vårt design-team har for HTC Sense,” sier han og forteller at man i oppdateringen har fokusert på å finne den helt riktige balansen mellom Googles Material Design og HTC Sense:

“Når vi velger å integrere Sense, er det fordi vi ønsker å skreddersy den smartmobil-opplevelsen vi gir våre brukere. Samtidig er Android Lollipop den mest gjennomarbeidede oppdateringen til Android jeg noensinne har sett, så det har vært en balanse mellom å holde den minimalistiske designen og optimere brukeropplevelsen. Det synes jeg vi har lykkes med, og med integrasjonen av HTC Sense i Android Lollipop gir vi våre HTC-brukere den flotteste og mest intuitive Android-opplevelsen til dags dato,” sier HTC-direktøren.

Google Nexus 9, produsert av HTC, var det første produktet på markedet med Android Lollipop.

Hvis du vil oppdatere din HTC One M8, skal du velge ”innstillinger”, deretter ”om telefonen” og til slutt ”programvareoppdateringer”. Det anbefales å laste ned oppdateringen via wi-fi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.