Search
Generic filters

Nå kommer Lollipop til HTC One M8

Android 5.0 Lollipop er siste oppdatering til Googles operativsystem, og nå har HTC i Norden begynt å rulle den ut til One M8.

Med Lollipop-oppdateringen får du blant annet en ny design, bedre batterilevetid og et forbedret notifikasjonssystem, og som vanlig har HTC integrert sin egen Sense-opplevelse i operativsystemet.

Ifølge den danske HTC-sjefen Peter Frølund, har det vært en fornøyelse for HTCs design-team å redesigne Sense 6 til Googles nye designspråk, Material Design.

“Siden 2009 har vi jobbet med å gjøre brukeropplevelsen mer helstøpt og intuitiv ved å integrere Sense i Androids kjernemotor. Android Lollipop følger prinsippene rundt flat-design-trenden, og det er helt i tråd med de tanker vårt design-team har for HTC Sense,” sier han og forteller at man i oppdateringen har fokusert på å finne den helt riktige balansen mellom Googles Material Design og HTC Sense:

“Når vi velger å integrere Sense, er det fordi vi ønsker å skreddersy den smartmobil-opplevelsen vi gir våre brukere. Samtidig er Android Lollipop den mest gjennomarbeidede oppdateringen til Android jeg noensinne har sett, så det har vært en balanse mellom å holde den minimalistiske designen og optimere brukeropplevelsen. Det synes jeg vi har lykkes med, og med integrasjonen av HTC Sense i Android Lollipop gir vi våre HTC-brukere den flotteste og mest intuitive Android-opplevelsen til dags dato,” sier HTC-direktøren.

Google Nexus 9, produsert av HTC, var det første produktet på markedet med Android Lollipop.

Hvis du vil oppdatere din HTC One M8, skal du velge ”innstillinger”, deretter ”om telefonen” og til slutt ”programvareoppdateringer”. Det anbefales å laste ned oppdateringen via wi-fi.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.